Ja tak jak wielu szukałem stron o piwie, żeby się co nieco dowiedzieć o tym napoju, tak przeze mnie lubianym. Gdy tu trafilem to w końcu tak mi się spodobało że się przyłączyłem
a ja się zapisałem po zlocie w 2003 roku. dziwna to kolejność dzienniczek piwny prowadze od momentu, gdy się zarejestrowałem. staram się go prowadzić systematycznie.
-------------------
Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.
TrafiLem tutaj przez przypadek.Z neta korzystam w kawiarence oraz w szkole i tak się jakoś trafiło że strona browaru widniała jako strona startowa.Z ciekawości weszłem ,spodobalo mi się no i jestem.
Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika granat862
TrafiLem tutaj przez przypadek.Z neta korzystam w kawiarence oraz w szkole i tak się jakoś trafiło że strona browaru widniała jako strona startowa.Z ciekawości weszłem ,spodobalo mi się no i jestem.
He, dobry pomysł na wywrotową działalność pro-browarową, wklepać adres serwisu jako stronę startową.
Nie wiem dlaczego kupując to piwo we włoskiej knajpce Birra Cerqua (gościnne krany) byłem przekonany, że jest to włoskie piwo. Może dlatego, że nazwa brzmiała dość tajemniczo (nie angielsko) i po szybkim sprawdzeniu co ta nazwa oznacza nie wzbudziło to moich wątpliwości. A powinno, ale...
Aromat - no czuć, że jest ten syrop, Tak wyraźny, że już na starcie jest obawa, że to będzie ulepek. W tle jakaś taka trudna do określenia mniej przyjemna nuta (po przelaniu łodygowo-ziemista), która wraz...
Dlaczego od jakiegoś czasu powiadomienia e-mail o nowej odpowiedzi nie przychodzą z 'klikalnym' linkiem, tylko trzeba jak za króla ćwieczka kopiować link do przeglądarki?
Narva ze względu na pięknie położony nad rzeką o tej samej nazwie zamek, jest jednym z nielicznych turystycznych celów w Estonii. Samo miasto bardzo przeciętne, ale kiedy pozna się jego dzieje podczas ostatniej wojny, można zrozumieć dlaczego tak jest. Do tego dochodzi fakt, że języka estońskiego...
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
Comment