Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
SEN
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonAle nie wiem dokądŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Wchodzę ja do maleńkiego sklepu w Chorzowie i widzę 3 rodzaje portera z Viflinga..., aż się obudziłem.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Jednak nie wiedziałem idąc spać, że rano jak wstanę będę już pochorowany więc chyba koszmar- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mamusiu - jakie mnie się głupoty ostatnio non stop śnią..., że aż nie będe opisywacBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Mamusiu - jakie mnie się głupoty ostatnio non stop śnią..., że aż nie będe opisywacŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Jakimiż drogami sny chadzają.
Śniłem że jestem w Chorzowskim ZOO. Poszedłem do doliny dinozaurów a tam się okazuje, że dinozaury ożyły i polują na ludzi. W związku z czym poszedłem spokojnie na piwo do ... Somy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Ostatniej nocy miałem ciekawy sen. Śniło mi się, że umówiłem się z Naczelnikiem na warzenie ciemnej pszenicy u Marusi
Spotkaliśmy się z Naczelnikiem, Marusią i Slavoyem nad jakimś stawem i pływaliśmy łódkami. Potem przyszedł czas na warzenie na brzegu stawu na przyniesionych taboretach gazowych. Okazało się, że zapomniałem słodu, chmielu i drożdży, ale jakoś udało się uzyskać potrzebne składniki. Więcej nie pamiętamMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel Wyświetlenie odpowiedziSen miałam dziś taki, w którym bardzo, ale to baaardzooo obściskiwałam się z Maggykiem.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
Comment