SEN

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23926

dzisiaj śniło mi się że jakiś baran dzwonił do mnie. O 5 rano. ym. zaraz to chyba nie był sen
    Last edited by ART; 2008-02-22, 00:32.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• adam16
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2001.02
      • 9865

Ostatniej nocy wyśniłem sobie piwo Azteckie z Jabłonowa. Było z litrowej, butelce która stylizowana była na azteckie płaskorzeźby. A w środku pływało złote jajo .
      Warszawioki - sprawdzajcie okolice Waszego Stadionu Narodowego, bo to tam to to nabywałem. Sklepik był na wzniesieniu z którego było widać gotowy już stadion i spore jezioro obok (to tak dla ułatwienia ).
      Last edited by adam16; 2008-03-30, 18:51.
      Browar Hajduki.
      adam16@browar.biz
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• JAckson
        🍼🍼
        • 2004.05
        • 6123

Mi się dziś śnił sen standardowy - rowerowa wycieczka po polskich wsiach. Standardowo wchodzę do wiejskiego sklepiku i tu zaskoczka - piwa brak. Kupiłem jedynie jakieś batony na drogę. Jednak podczas płacenia zauważyłem stojącą w kącie sklepu zwykłą lodówkę a na niej szkło z browaru fortuna. Oczywiście zapytałem o możliwość zakupu i za jedyne 52zł zakupiłem cztery piękne szkiełka (chyba same kielichy). Fakt, że jedno szkiełko byłą chyba z plastiku lub jakiegoś nietłukącego tworzywa, ale i tak się cieszyłem. Nie pamiętam tylko czy dowiozłem to wszystko do domu w całości (ten plastik pewnie przetrwał).
        MM961
        4:-)

Comment

• Wujcio_Shaggy
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.01
          • 4628

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedzi
          (...) Sklepik był na wzniesieniu z którego było widać gotowy już stadion (...)
          ... a gdyby tutaj był stadion, w przyszłości...

Zaczniemy szukać za cztery lata

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• kot_z_cheshire
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2005.11
            • 2201

Mnie dzisiaj w nocy gonił Filip Golarz. A ja uciekałam w żółtych kaloszach. Co za głupota....
            Młode koty mają adhd, niestety.
            Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
            Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
            Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• żąleną
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.01
              • 13239

Zeszłej nocy byłem piłkarzem Korony Kielce. Gram mecz i w pewnym momencie strzelam bramkę Widzewowi. Następnie z trybuny macha do mnie Zythum i idę sobie do niego na sektor Widzewa. Coś mi nie gra, ale nie wiem dokładnie co i spędzam resztę meczu wśród kibiców gości.

Comment

• kot_z_cheshire
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2005.11
                • 2201

Wpisuje się hurtowo:

1. Jakiś czas temu kroiłam na bardzo małe kawałeczki papryczkę chilli, pakowałam w koperty i wysyłałam do Wojciecha Jaruzelskiego....Calusieńką noc....

2. Wczoraj śniło mi się, że wynajmowałam śliczny i estetyczny bungalow w samym centrum Poznania. Mieszkało się cudnie, dopóki zgraja dzieciaków (12-13 lat) mi nie wpadła do mieszkania: skakali po meblach, pili...takie tam: małpie gaje. Udało mi się ich wyp....wyrzucić i....szok: ukradli mój klucz od chatki. Złapałam za telefon i....kolejny szok: te świnie pozostawiały mnóstwo telefonów komórkowych: starych, rozsypujących się, z wypadającymi klawiszami i ekranami...Brałam te telefony do ręki i wyrzucałam..zadzwonić nie ma skąd. Nagle odwracam się i co widzę??? te świnie weszły do domu i zaczynają kraść moje rzeczy: nawet se kartony przynieśli! Jak zobaczyłam, że mi ryją w książkach..myślałam, że mnie trafi. Na szczęście się obudziłam, ale taka wściekła dawno nie byłam..Caluśki dzień mną telepało na wspomnienie rycia w moich książkach i tych kartonów....

Ogólnie dojrzewam do wizyty u psychiatry/psychologa....
                Młode koty mają adhd, niestety.
                Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
                Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
                Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• JAckson
                  🍼🍼
                  • 2004.05
                  • 6123

Kilka dni temu miałem ciekawy sen z piwnym elementem.

Otóż podróżując po wschodniej Polsce (co akurat było wtedy prawdą) wchodzę sobie do sklepiku i ze zdziwieniem spostrzegam butelki Lwówka. Dobre Mocne z trochę innymi, nowymi etykietami. Butelki Euro skatowane jak zwykle. Zakupiłem ze zdziwieniem kilka sztuk. Dodam, że sen przyśnił mi się chyba ze dwa dni przed tym jak dowiedziałem się o zakupie warzelni w Lwówku przez Ciechanów.
                  Last edited by JAckson; 2009-01-05, 21:04.
                  MM961

Comment

• Wujcio_Shaggy
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.01
                    • 4628

Sprawdziłeś datę przydatności do spożycia?

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• JAckson
                      🍼🍼
                      • 2004.05
                      • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedzi
                      Sprawdziłeś datę przydatności do spożycia?
                      Wydaje mi się, że tak. Byłem przekonany, że to nowe piwo.
                      Last edited by JAckson; 2009-01-07, 08:13.
                      MM961

Comment

• garfunkel
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2005.04
                        • 1068

A mnie się śnią samoloty...że latam a to do Paryża, a to do Turynu - nie wiem jak? i, że to tak w ostatniej chwili jest - dostaję skądś zaszyfrowaną dyspozycję prosto do mózgu , że mam lecieć zaraz, nawet się trochę tłumaczę gdzieś w przestrzeń, że nie mogę, bo jestem właśnie w piżamie, albo że właśnie bez piżamy...ale rozkaz to rozkaz - kazali lecieć, to się pakuję w pośpiechu i pędzę na to nasze częstochowskie lotnisko ...
                        i poprzedniej nocy byłam właśnie w okolicach Turynu zakwaterowana...było pięknie!

idę spać, robota wzywa

Comment

• ART
                          mAD'MINd
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.02
                          • 23926

A propos latania - kruki mi się śnią...

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• JAckson
                            🍼🍼
                            • 2004.05
                            • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                            A propos latania - kruki mi się śnią...
                            Jak się pojawią także wrony, to zacznij się wycofywać
                            MM961

Comment

• ART
                              mAD'MINd
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.02
                              • 23926

zawsze miewam pagaj w pogotowiu
                              Last edited by ART; 2009-01-11, 02:48.

Comment

• Pogoniarz
                                † 1971-2015 Piwosz w Raju
                                • 2003.02
                                • 7971

Jeśli chodzi o piwny sen, to ostatnio przyjechali do nas Abernacka, Cukierniczka, Piotrrat, Alicja i chyba Piokl, oraz ktoś kogo nie znałem, ale ta osoba znała mnie bardzo dobrze.Związane to było z tegoroczną giełdą w Szczecinie, Marcin przywiózł jakieś naturalne z Gościszewa i karton Koźlaka z Bielkówka niepasteryzowane i niefiltrowane w zupełnie innej szacie graficznej i butelki miały pojemność 0.650l Co ciekawe była to sobota i godzina 6:00.Dziecko już biegało po chałupie, Westa usiadła obok Cukierniczki i zaczęły palić papierosy...Piotr przepraszał mnie, że przywiózł tylko jedną beczkę Ambera, ale obiecał, że jak zaraz pojedziemy do Niemiec to dokupi trzy piątki, by starczyło.Zjedliśmy coś, i wszyscy ruszyliśmy na giełdę, ale nie wiem jakim cudem znaleźlismy się w jakimś brewpubie w DDR-owie.Co było dalej nie pamiętam.
                                P.S Ładne były te nowe etykiety Koziołlka Gościszewa nie kojarzę.
                                Czas skończyć z piciem denaturatu i Imperatora

Prawie jak Piwo
                                SZCZECIN

Comment

Przetwarzanie...
                                X