Ze snów Żony Lenona wynika jeden morał. Nie pożyczać mu kaset bo potem nie odda i będzie Ci wpierał, że oddał. I jeszcze będzie uciekać.....
SEN
Collapse
X
-
-
A mi się dzisiaj całą noc śniła praca, wszystkie telefony jakie mam wykonać dzisiaj i problemy, które mam rozwiązać i jestem taka zmęczona, że nie wiem, czy cokolwiek dzisiaj zrobię
Comment
-
-
djot!
nie jesteś sam, ja też mam coś takiego.
więc albo jest to normalne, albo to my jesteśmy nienormalniWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
To prostsze niż się wydaje: pamiętamy sny, które nam się śniły tuż przed obudzeniem. Ja najczęściej też nie pamiętam, co konkretnie mi się śniło, ale dziś te sny mnie nawiedzały całą noc i miałam bardzo płytki sen, więc, niestety, pamietam wszystko Wolałabym śnić o czymś bardziej przyjemnym Albo o kimś
Comment
-
-
pjenknik napisal/a
Ze snów Żony Lenona wynika jeden morał. Nie pożyczać mu kaset bo potem nie odda i będzie Ci wpierał, że oddał. I jeszcze będzie uciekać.....
Tak się zastanawiam - czy to normalne, że pamiętam takie szczegóły?
A w ogóle najlepiej jest, jak człowiek pamięta zdanie, jakie we śnie zostało wypowiedziane. We śnie pełna logika, kiwa sie głową, potakuje, a po obudzeniu można boki zrywać.
Comment
-
-
A mi się śnił Zlot Browaru na który nie moge jechać .... stałem w oknie i patrzyłem jak wszyscy się bawili przy piwie...
Tylko dlaczego ten zlot był w Poznaniu?(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
albeertos napisal/a
A mi się śnił Zlot Browaru na który nie moge jechać .... stałem w oknie i patrzyłem jak wszyscy się bawili przy piwie...
Tylko dlaczego ten zlot był w Poznaniu?
wyśniłeś nastepny zlot, który odbędzie się u Ciebie!
my balowaliśmy pod Twoim oknem, w czasie gdy Ty przygotowywałeś dla nas posiłekWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
djot napisał(a)
Nie wiem zcy to dobrze czy źle, ale ja mam "amnezję senną"
Nieraz budząc się wiem, że coś mi się śniło, ale za cholerę nie mogę sobie co.
A najczęściej budzę się i to jest jedyne przeżycie po śnie.
Miłego dnia.
Comment
-
-
maryhh napisał(a)
djot!
nie jesteś sam, ja też mam coś takiego.
więc albo jest to normalne, albo to my jesteśmy nienormalnibrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
cud się zdarzył!! miałem sen!!
śniło mi się, że wyciągam aparat z futerału i......... aparat jest OTWARTY, a klisza naświetlona
to było straszne.
natomiast moja małżonka Magdusia zabijała dziś we śnie swojego współpracownika linijką. Ciekawa opowieść (zwłaszcza o godz. 2:00 w nocy).Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
Comment