SEN

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • yendras
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.12
    • 2052

Jechałem pociągiem ze znajomymi na jakąś imprezę, ale na jakiejś stacji wysiadłem na chwilę, pociąg mi odjechał, wsiadłem w następny, ten ruszył w drugą stronę i już bez ekipy wylądowałem na dworcu w Rawiczu. Dworzec był piękny, poniemiecki i strasznie duży - dwukondygnacyjny. Zachowany stary wystrój - boazerie, snycerka, ozdobne stropy, kamienne portale - po prostu podróż w czasie. Na dworcu było kilka miejsc gdzie można było napić się piwa z beczki. Wszedłem do jednego z bufetów, a tam wielki napis: "Skupujemy akcje Kompanii Piwowarskiej".

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23926

Zostałem dzisiaj w nocy zaczadzony we śnie.

nie wiem - może jakiś sfrustrowany Forumowicz chce mnie wpędzić do grobu
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• adam16
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2001.02
        • 9865

Jakiś czas temu śnił mi się Wrocławski dworzec kolejowy który wyglądał jak częstochowski.
        Dziś śnił mi się dworzec Warszawski który wyglądał jak stacyjka w Jaworznie - Ciężkowicach tylko, że miał zamiast jednego, trzy perony. Na tym dworcu Spielberg kręcił film o wojnie secesyjnej. Aha, a TVN uruchomił nowy kanał tematyczny – TVN Browar.
        Browar Hajduki.
        adam16@browar.biz
        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• arcy
          • 2002.07
          • 7538

Śniło mi się dzisiaj, że gram na basie w Black Sabbath. Nawet we śnie miałem świadomość, że nie umiem na niczym grać, ale ani mnie, ani Ozzy'emu zupełnie to nie przeszkadzało. A w czasie koncertu graliśmy cover jakiegoś kawałka Cool Kids of Death.
          Last edited by arcy; 2005-11-06, 13:36.

Comment

• garfunkel
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2005.04
            • 1068

A w wokalu nic a nic nie pomagałeś?

Comment

• arcy
              • 2002.07
              • 7538

Tym razem nie. Następny koncert mieliśmy grać w Polsce i chciałem zagrać jakiś cover polskiej piosenki - uznałem jednak, że za wokal brał się nie będę. Nawet we śnie trzeba jednak znać umiar
              Last edited by arcy; 2005-11-06, 21:07.

Comment

• Krzysiu
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2001.02
                • 14936

Aby się nie rozpraszać stwierdzam, że czas iść spać.

Comment

• Pogoniarz
                  † 1971-2015 Piwosz w Raju
                  • 2003.02
                  • 7971

Normalnie miałem ciekawego sna Łaziłem gdzieś z kumplem w Szczecinie w poszukiwaniu piwa,przez duże P.W końcu mieliśmy już dość i ustaliliśmy ,że wchodzimy do następnego sklepu i kupujemy nawet zwykłego Bosmana.Tak też zrobiliśmy,ale przed kasą stała skrzynka pełna piwa,niby nic dziwnego ,ale za to jej zawartość...Każdy praktycznie inny kapsel,krachelki,różnej pojemności flaszki.Łapka powędrowała tam gdzie powinna i okazało się ,że jest to piwo o nazwie ,której nie pomnę,ale pamiętam nazwę browaru-BREW-armia (etykieta biała jakiś dwóch żołnierzy stało z giwerami) z siedzibą w Warszawie.
                  Wzieliśmy całość,ale połowa nam wystrzeliła,reszta wylała się i tyle było z picia Co było dalej nie pamiętam.
                  Last edited by Pogoniarz; 2005-11-14, 16:26.

Prawie jak Piwo
                  SZCZECIN

Comment

• jerzy
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2001.10
                    • 4707

Wczoraj miałem sen "moherowy" - usiłowałem kupić taki beret, ale dowiedziałem się, że sprzedają je tylko i wyłącznie starszym babciom. Przeplatał się też moherowy szal. W końcu gdzieś w jakiejś knajpie chciałem zjeść zupę - była do wyboru normalna, za kilka złotych, albo taka sama ale w moherowym berecie Tą drugą mogłem zamówić, ale "talerza" zabrać mi by nie było wolno.
                    W tym momencie zbudziłem się - miałem silną hipoglikemię (niedocukrzenie). Gdybym się nie zbudził, to tego posta (ani żadnego innego) bym już nigdy nie napisał...
                    browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• jerzy
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2001.10
                      • 4707

Coś mi się stało - śnię prawie codziennie. Dziś na przykład był potężny wybuch gazu u moich sąsiadów, co spowodowało całkowitą demolkę mojego mieszkania. Sen był niezwykle realistyczny.
                      Co jest, przez ostatnie lata miałem spokój, śniło mi się coś ledwie raz do roku...
                      browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• Marusia
                        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                        🍼🍼
                        • 2001.02
                        • 20221

Mi też ostatnio co noc cos się śni. Nawet to pamiętam jeszcze z rana, ale zanim siądę do kompa to zapominam
                        www.warsztatpiwowarski.pl
                        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• ART
                          mAD'MINd
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.02
                          • 23926

u mnie standard - zabójcze sny co noc dzisiaj padłem ofiarą najlepszego przyjaciela człowieka.

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• adam16
                            • 2001.02
                            • 9865

Coś jest w powiedzeniu o proroczych snach
                            Dziś śniło mi się że jadę do Poznania. A rano dostałem wiadomość, że zmarł mój wuj pod Poznaniem
                            Browar Hajduki.
                            adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Ahumba
                              🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.05
                              • 9056

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
                              Coś jest w powiedzeniu o proroczych snach
                              Taaaa, ja od dwóch dni (we śnie) kupuję mieszkanie.
                              A jutro jestem umówiony u notariusza............(w realu).

Tu jednak występuje odwrotny skutek. Jestem tak przejęty, że zostanę właścicielem czegoś (mieszkania), że nawet po nocy to mi się pałęta po łepetynie.
                              znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• ART
                                mAD'MINd
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.02
                                • 23926

Dzisiejszej nocy nie umarłem co prawda fizycznie, ale byłem w USA.

Comment

Przetwarzanie...
                                X