Jechałem pociągiem ze znajomymi na jakąś imprezę, ale na jakiejś stacji wysiadłem na chwilę, pociąg mi odjechał, wsiadłem w następny, ten ruszył w drugą stronę i już bez ekipy wylądowałem na dworcu w Rawiczu. Dworzec był piękny, poniemiecki i strasznie duży - dwukondygnacyjny. Zachowany stary wystrój - boazerie, snycerka, ozdobne stropy, kamienne portale - po prostu podróż w czasie. Na dworcu było kilka miejsc gdzie można było napić się piwa z beczki. Wszedłem do jednego z bufetów, a tam wielki napis: "Skupujemy akcje Kompanii Piwowarskiej".
SEN
Collapse
X
-
Zostałem dzisiaj w nocy zaczadzony we śnie.
nie wiem - może jakiś sfrustrowany Forumowicz chce mnie wpędzić do grobu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jakiś czas temu śnił mi się Wrocławski dworzec kolejowy który wyglądał jak częstochowski.
Dziś śnił mi się dworzec Warszawski który wyglądał jak stacyjka w Jaworznie - Ciężkowicach tylko, że miał zamiast jednego, trzy perony. Na tym dworcu Spielberg kręcił film o wojnie secesyjnej. Aha, a TVN uruchomił nowy kanał tematyczny – TVN Browar.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Śniło mi się dzisiaj, że gram na basie w Black Sabbath. Nawet we śnie miałem świadomość, że nie umiem na niczym grać, ale ani mnie, ani Ozzy'emu zupełnie to nie przeszkadzało. A w czasie koncertu graliśmy cover jakiegoś kawałka Cool Kids of Death.Last edited by arcy; 2005-11-06, 13:36.
Comment
-
-
-
Normalnie miałem ciekawego sna Łaziłem gdzieś z kumplem w Szczecinie w poszukiwaniu piwa,przez duże P.W końcu mieliśmy już dość i ustaliliśmy ,że wchodzimy do następnego sklepu i kupujemy nawet zwykłego Bosmana.Tak też zrobiliśmy,ale przed kasą stała skrzynka pełna piwa,niby nic dziwnego ,ale za to jej zawartość...Każdy praktycznie inny kapsel,krachelki,różnej pojemności flaszki.Łapka powędrowała tam gdzie powinna i okazało się ,że jest to piwo o nazwie ,której nie pomnę,ale pamiętam nazwę browaru-BREW-armia (etykieta biała jakiś dwóch żołnierzy stało z giwerami) z siedzibą w Warszawie.
Wzieliśmy całość,ale połowa nam wystrzeliła,reszta wylała się i tyle było z picia Co było dalej nie pamiętam.Last edited by Pogoniarz; 2005-11-14, 16:26.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Wczoraj miałem sen "moherowy" - usiłowałem kupić taki beret, ale dowiedziałem się, że sprzedają je tylko i wyłącznie starszym babciom. Przeplatał się też moherowy szal. W końcu gdzieś w jakiejś knajpie chciałem zjeść zupę - była do wyboru normalna, za kilka złotych, albo taka sama ale w moherowym berecie Tą drugą mogłem zamówić, ale "talerza" zabrać mi by nie było wolno.
W tym momencie zbudziłem się - miałem silną hipoglikemię (niedocukrzenie). Gdybym się nie zbudził, to tego posta (ani żadnego innego) bym już nigdy nie napisał...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Coś mi się stało - śnię prawie codziennie. Dziś na przykład był potężny wybuch gazu u moich sąsiadów, co spowodowało całkowitą demolkę mojego mieszkania. Sen był niezwykle realistyczny.
Co jest, przez ostatnie lata miałem spokój, śniło mi się coś ledwie raz do roku...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Mi też ostatnio co noc cos się śni. Nawet to pamiętam jeszcze z rana, ale zanim siądę do kompa to zapominam
Comment
-
-
u mnie standard - zabójcze sny co noc dzisiaj padłem ofiarą najlepszego przyjaciela człowieka.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Coś jest w powiedzeniu o proroczych snach
Dziś śniło mi się że jadę do Poznania. A rano dostałem wiadomość, że zmarł mój wuj pod PoznaniemBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Coś jest w powiedzeniu o proroczych snach
A jutro jestem umówiony u notariusza............(w realu).
Tu jednak występuje odwrotny skutek. Jestem tak przejęty, że zostanę właścicielem czegoś (mieszkania), że nawet po nocy to mi się pałęta po łepetynie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Dzisiejszej nocy nie umarłem co prawda fizycznie, ale byłem w USA.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment