Chyba raczej stopę
Co Wam przyniósł Świety Mikołaj?
Collapse
X
-
Prezentem jest dla mnie jest fakt, że kończy mi się dyżur wydawcy. A to znaczy, że na pewien (krótki) czas przestanę spędzać w redakcji po 16-18 godzin dziennie...*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GwiazdaMnie ''Mikołaj" zaprosił na piwo. On będzie pił piwo, ja prowadzę... Chyba zacznę wierzyć w Dziadka Mroza.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
A mi przyniósł książkę pt. "Piwa Świata" Davida Kenninga i Roberta Jacksona. Jest tu opisane 350 marek piwa z całego świata. Jasne, stouty, portery, pszenice. Plus trochę historii z browarów których piwa opisano. Fajny ten Mikołaj.
zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Odszczekuję... Jednak znalazł się inny Mikołaj, który za pomocą ''bawarskiej'' kelnerki obdarował mnie zgrabnym kufelkiem. Znaczy, to były dwa Mikołaje. To załagodziło sprawę i mogłam potem tego pierwszego Mikołaja Cwaniaka Burego przywieźć do domu"Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
U mnie też nic, ale to pewnie dlatego, że mnie nie było we Wrocławiu w tym czasie i biedaczek się pogubił - nie wiedział, gdzie ten prezent mi podrzucić.
Comment
-
-
Mnie raczej nigdy nic nie przynosi, ale za to sama sobie net podłączyłam i kompa zreformowałam kilkukrotnie, po wcześniejszym stworzeniu go przez Qbę, więc to by można było nazwać moim prezentem.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
O kurka, normalnie w szoku jestem - Mikołaj, jak Mikołaj, ale właśnie odwiedziło mnie dwoje moich uczniów i dostałam torebkę dobrej kawy z dobrego sklepu, a do tego mały dodatek - prawdziwa włoska kawiarka Normalnie, nie dość, że praca z nimi sprawia mi przyjemność, to jeszcze taka siurpryza!
Jakby tego było mało, skontaktował się ze mną ciekawy zleceniodawca jakąś godzinę temu - normalnie jakiś miły wieczór się zapowiada... Dziękuję, MikołajuCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakA mi przyniósł książkę pt. "Piwa Świata" Davida Kenninga i Roberta Jacksona. Jest tu opisane 350 marek piwa z całego świata. Jasne, stouty, portery, pszenice. Plus trochę historii z browarów których piwa opisano. Fajny ten Mikołaj.
Comment
-
Comment