Do Niej to pewnie tylko w krawatach przychodzą...
Co Wam przyniósł Świety Mikołaj?
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
-
-
Ja czekam na kapsle do zamknięcia warki nr dwa. Może dziś Mikołaj się wyrobi.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A ja dzisiaj rano w szufladzie mojej komódki obok bielizny i skarpet znalazłem 0,5 l buteleczkę Cointreau
mniaaaaaaaamLast edited by ergie; 2004-12-06, 15:04.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Do mnie Mikołaj zajechał srebrnym Mercedesem-"Bencem" 300 SL Coupe Jak już wysiadł z tego Benca to strzeliłego go prosto w dziób i pożarłem na miejscu. Chopak czekoladowy, mniętki był. Jeszcze w pracy dorwał mnie inny Śwęty ale tego już nie biłem ...Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Comment
-
-
Misiekk napisał(a)
Do mnie Mikołaj zajechał srebrnym Mercedesem-"Bencem" 300 SL Coupe Jak już wysiadł z tego Benca to strzeliłego go prosto w dziób i pożarłem na miejscu. Chopak czekoladowy, mniętki był. Jeszcze w pracy dorwał mnie inny Śwęty ale tego już nie biłem ...
Comment
-
-
Comment
-
-
Cyrkonia napisał(a)
Ja na Mikołajki dowiedziałam się w końcu gdzie znika rano część mojej kawy........
mój zwierz ma dziwne upodobaniaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
breslauer napisał(a)
Nic nie przyniósł, ale za to także nic jeszcze nie ukradł ...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Mikołaj, którego ponoć mój syn widział w nocy przyniósł mi 1 opakowanie Toffifee i krzyneczkę lokalnego porterka
Comment
-
Comment