Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo
Co Wam przyniósł Świety Mikołaj?
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Ja chyba byłem niegrzeczny.
Św. Mikołaj wyłączył mi fonię (wirusowe zapalenie gardła) i wyłączył kompa w domu.
Dziś prawdopodobnie komp ruszy a z gardła wydobywa mi się już jakiś skrzek i niektórzy nawet rozumieją co mówię.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
A ja nic nie dostałem. Sam musiałem się postarać, a że byłem grzeczny to dałem sobie w prezencie płytki Frankie Goes to Hollywood i RPWL - zaszalałemBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykTo Jackson jest teraz Śnieżynką
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseA co do mojego Mikołaja (a raczej Śnieżynki ), to od dziś do czwartku jest na służbowej delegacji w Brukseli i zapewne przywiezie mi jakieś klasztorne smakołyki.
Comment
-
-
Mikołaj sprawił, że doszła ode mnie paczka ze słodami i miałam dostawę czekolad dzień po. W związku z tym, że Cyborgi nie mają czasu być grzeczne czy niegrzeczne - z zasady prezentów praktycznie nie dostaję z żadnej okazji. W związku z czym poszłam zaszaleć - kupiłam sobie płyn do czyszczenia okularów i fabularyzowaną historię epoki baroku pt. "Imprimatur". Nawet piwa żadnego nie piłam od ponad tygodnia...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
A ja sam sobie sprezentowałem 48 piwek. Kilka fotek jest w galerii ( opakowania )2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxWstaję, patrzę a tu... nic. Nawet rózgi mu się nie chciało podrzucić
A jak zobaczył, że już chodzisz nie mógł dostać się do środkaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment