Rany boskie, ja w ten piątek mam trening......
Piątek 13
Collapse
X
-
Jeżel trenujesz spadochroniarstwo lub sporty walki, to sobie odpuść
Comment
-
-
Zastanowię się nad tym.
Ale mam jeszcze więcej zmartwień - np. od miesiąca jeżdżę bez biletów. I teraz tak: ryzykować w ten piątek jazdę na gapę, czy załatać dętkę i ryzykować jazdę rowerem? Bo na pewno nie bedę ryzykował kupna biletu...
Rozważając dalej: czy kupować piwo, a jak będzie nieświeże? Czy jeść cokolwiek? Czy wchodzić do wanny? CZY ZAPALAĆ GAZ W KUCHENCE?
...
Comment
-
-
Jeść cokolwiek? Jeść! Nie zjesz to padniesz na pewno. Zjesz - tylko wtedy gdy jedzenie będzie zepsute.
Zapalać gaz w kuchence? Zapalać! Nie zapalisz, to sie ulotni do 15 procent w powietrzu i wybuchnie. Zapalając, raz, ze unikniesz wybuchu, dwa, że napijesz się dobrej herbaty, kawy lub zrobisz grzańca.
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
Czy jeść cokolwiek? ...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
jaki czołg?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
szostak napisał(a)
Zapalać gaz w kuchence? Zapalać! Nie zapalisz, to sie ulotni do 15 procent w powietrzu i wybuchnie. Zapalając, raz, ze unikniesz wybuchu, dwa, że napijesz się dobrej herbaty, kawy lub zrobisz grzańca.
My tu gadu gadu, a piątek trzynastego już za pasem. Jakieś opcje? decyzje? plany? zalecenia?
ZAKLĘCIA??
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
Celna uwaga...
My tu gadu gadu, a piątek trzynastego już za pasem. Jakieś opcje? decyzje? plany? zalecenia?
ZAKLĘCIA??Piwoszka Karolcia:)
--------------------------------
Comment
-
-
A ja proponuje wysłuchać utwór Kalibra 44 "Gruby, czarny kot..."
Świetny na piątek akurat.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Piwofil napisał(a)
A ja proponuje wysłuchać utwór Kalibra 44 "Gruby, czarny kot..."
Świetny na piątek akurat.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Comment