Prosimy o szczegóły.
Piątek 13
Collapse
X
-
Za kilkadziesiąt minut znów będzie piątek, trzynastego...
Najlepiej się nigdzie nie ruszać, a jak już trzeba to tylko utartymi szlakamiLast edited by adam16; 2006-10-12, 22:15.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Za kilkadziesiąt minut znów będzie piątek, trzynastego...
Najlepiej się nigdzie nie ruszać, a jak już trzeba to tylko utartymi szlakamiBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Za kilkadziesiąt minut znów będzie piątek, trzynastego...
Najlepiej się nigdzie nie ruszać, a jak już trzeba to tylko utartymi szlakami
Na szczęście ponoć złego licho nie bierze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo, dzięki - ja jutro wracam po południu samochodem z Warszawy....
Na szczęście ponoć złego licho nie bierzeBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
ja właściwie się niczego nie obawiam, bo jeśli w normalny dzień wyśle się reklamację nie do tego serwisu co trzeba (- 80 zł w plecy), zniszczy się (niechcący) przy rozładunku kilka rzeczy na kwotę ...dziesiąt złotych, przed inwentaryzacją znajdzie się złe księgowanie na kwotę ...set złotych to co może się wydarzyć w piątek 13?Last edited by e-prezes; 2006-10-12, 22:51.
Comment
-
-
13 po północy mamyBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
A mnie udało się dojechać do pracy w 40 minut, a nie w 65.
Comment
-
-
Ja ogólnie 13 wolę, ale dzisiaj kierowca autobusu lekko zamknął mi nogę, spóźniłam się do pracy, zapomniałam wziąć czegoś ze sobą, a wracam do domu dopiero za 3 doby, więc... Ale to raczej skutek wczorajszego sajgonu i pogromu w pracy, aniżeli piątek trzynastego.
Aha, i jeszcze dzisiaj zaczęli mi firmę remontować (oczywiście, rozpoczęli od demolki), więc przewiduję, że superproduktywna dzisiaj będęCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelAle humor mimo wszystko Ci dopisuje,...bo, żeby tak delikatnie ująć to w wypowiedzi...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment