Plusem tej pogody jest to, że nawet gdy z domciu ma się do sklepu z piwkiem 5 min. drogi, to przy zakupieniu ciepłego piwka(czyt. nie do spożycia-wyjątek stanowi grzane,wskazane przy niskich temp.) jest ono dobre gdy zajdziemy już do domu.
- 15
Collapse
X
-
Mi to nawet auto zamarzło dzisiaj.Musiała żona po mnie przyjeżdżać.Zmarzłem na kość.Ale po kolacji,jak mi piwko zimne smakowało.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
sensor napisal/a
Tak czy inaczej pić trzeba
Rozbawił mnie chłop solidnie.Andro z wyspy jednej takiej.
http://www.bahama.uznam.net.pl/
Comment
-
-
Ja po powrocie z pracy ( około 19:30) zaaplikowałem sobie litr grzanego z imbirem, cynamonem i goździkami..:: stout
W ten sposób jakoś przetrwam zimę.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
Ten stout to miała być morda nie grzane piwo.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
UUUUUU jak wczoraj smakowało piwko Kąpielowe z Neuzelle i kiełbaska pieprzowa. My się zimy nie boimy bo my piwo łoimy.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
talrasha napisal/a
Dzisiaj chyba też będzie -15, więc proponuje wszystkim kilka imperatorów przed wyjściem - tak na rozgrzanieWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
"A mówią, że schłodzone to każde smakuje. Swoją drogą jestem ciekaw jak byś zareagował jak w sklepach były by tylko imperatory "
Ja bym stworzył imperium.
Zostałbym Lordem Sensorem, a maryhh byłby Lucky Luckiem Sky Walkerem. Porwałbym księżniczkę Maję. Art zostałby Jodą i nauczyłby maryhha magi i vegety. Wtedy maryhh ugotowałby magiczną pomidorową i moc byłaby z nim.
Chyba przymroziłoDowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Comment
-
-
sensor napisal/a
Zostałbym Lordem Sensorem, a maryhh byłby Lucky Luckiem Sky Walkerem. Porwałbym księżniczkę Maję. Art zostałby Jodą i nauczyłby maryhha magi i vegety. Wtedy maryhh ugotowałby magiczną pomidorową i moc byłaby z nim.
Comment
-
-
Ojciec rozpił syna.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
zostanie uratowana przez Lucky Lucka Sky WalkeraWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
Comment