Jak piwo ma się do innych napojów alkoholowych, czyli win, wódek, whisky itd?
Piwo a inne napoje alkoholowe
Collapse
X
-
Ja miałem okres że piłem tylko i wyłącznie piwo, w tym roku zacząłem jednak od czasu do czasu próbować mocniejszych alkoholi, nie zawsze wychodziło to na dobre, złaszcza U Boty nie są najzdrowsze, jeden można wypić, ale pięć, sześć to drobna przesada.Ostanio wróciłem jednak do starych zwyczajów i znów pije tylko piwo. Wódek czystych nie pijam bo nie mają dla mnie smaku, czasem skosztuje jakiejś wódki gatunkowej, mam w domu także ładną litrową butelkę Jonny Walkera, lubie także koniaki, brendy a także ubóstwiam tequille. No i w klubach gin z tonikiem lubię posączyć. Te alkohole są jednak w polsce drogię, więc czasem tylko mam do nich dostęp, gdy przejeżdzam przez strefę bezcłową, a takim pasjonatem nie jestem, żeby 3 razy przepłacać. Win w zasadzie nie pijam, bo mi nie smakują, ew kieliszek jakiegoś musującego na jakieś specjalne okazje typu sylwester.
Ale i tak 95% alkoholu jaki spożywam zawarte jest w piwiewww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
w niedzielę na imieninach u teściowej pierwszy raz gdzieś od pół roku miałem do czynienia z gorzałką. jeziuuuuuuu jakie to wstrętne.wypiłem może z kieliszek i miałem dość. odżyłem dopiero, gdy teściowa przypomniała sobie o moich preferencjach i zapodała Broka MartinaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment