żąleną napisał(a) Pułaś, a piszą z kim ten seks???
Tego niestety nie napisali, ale tak sobie myślę, że może z kobietą? (a może ogólniej - z tym, z kim sex sprawia nam przyjemność - ach ta poprawność polityczna )
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
Jak ja się teraz wytłumaczę Slavoyowi, że nie widzieliśmy się dwa tygodnie, a ja mam gładka cerę, błyszczące włosy i dobry humor, oraz udrożniony nos??? W dodatku też i głowa mnie nie boli, a i całkiem spokojna jestem, a valium nie brałam
pulas napisał(a) Sex jest pięknym leczeniem.
Sex jest najbezpieczniejszym środkiem uspokajającym na całym świecie. JEST 10 RAZY BARDZIEJ SKUTECZNY NIŻ VALIUM.
Codzienne całowanie będzie trzymało dentystę z daleka. Całowanie zachęca ślinę do "zmywania" pokarmu z zębów i obniża poziom kwasów, które powodóją gnicie, chroniąc przez powstawaniem kamienia nazębnego.
To juz wiem, dlaczego jestem taki spokojny I dentysty też bliżej nie znam
Odgrzebuję ten temat, bo teraz ja potrzebuję pomocy! Za 3 i pół dnia Sylwester, a mnie coś bierze za krtań. Chyba wypróbuję te wszystkie metody po kolei, bo muszę jak najszybciej się wykurować. Jakby ktoś miał jeszcze jakieś sprawdzone i szybko działające metody na anginę, zapalenie krtani to pomóżcie. Błagam!!!
Jak nic zupa cebulowa na ostro.
Kilka dużych ostrych cebul trzeba bardzo drobno pokroić, byle nie w mikserze, bo robi się gorzka. Wrzucić na patelnię z dużą ilością masła i zeszklić. Pod koniec smażenia dodać łyżkę mąki i zrumienić. Całość wrzucić do niedużego garnka z kilkoma kostami rosołowymi i gotować przez jakieś 10 - 15 minut. Potem odcedzić całą paćkę przez gęste sito, wrzucić do miksera - zmiksować, wrzucić z powrotem do gara, zagotować, wyłączyć, dodać sól, dużo czarnego pieprzu, jeszcze trochę czarnego pieprzu, no może jeszcze odrobinę tak dla odmiany pieprzu, acha no i najważniejszy składnik - na tależ zupy setkę koniaku lub brendy - zjeść szybko zanim wyparuje.
Może być z grzankami, ale też kjoniecznie na maśle.
Na drugi dzień piwo wedle własnej inwencji.
Zdrowia!!
KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
Comment