Wesołych Świąt i dobrej zabawy w Sylwestra
Piwne życzenia świąteczne
Collapse
X
-
Każdemu według potrzeb - jednym powiększenia zbiorów, zwłaszcza o coś rzadkiego (dla kapslarzy po Łomży nr 1), innym stworzenia doskonałego piwa, które powygrywa wszystkie konkursy, jeszcze innym takiego wyostrzenia sensorów, coby tylko najlepsze piwa nagradzali, a jeszcze innym zrozumienia, że "piwo", które tydzień po wlaniu wody do kadzi już jest gotowe do sprzedaży na sklepowej półce, to nie =
A wszystkim zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy.
Dołączam piracką choinkęToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Mokrego jajeczkaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Mam nadzieję że świętujecie w najlepsze a od stołu odchodzicie jak zawsze z lekkim uczuciem niedosytu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziWesołej resztki Świąt i powodzenia w następnym roku.
Zamiast obrazka - link:
http://www.youtube.com/watch?v=BqfZUX5svCg
Najlepszego for all! And for fucking Rudolph!
Co prawda to nie te święta, ale po sznurkach od Ajrona dotarłem do piosenki, która mnie zawsze wzrusza...
Comment
-
-
Wszystkiego dobrego po Świętach i w Nowym RokuBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Radosnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego piwnego w Nowym 2011 roku dla całej forumowej braci - degustatorów, kolekcjonerów, piwnych turystów życzy Jack75g.
Wasze zdrowieKto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...
Comment
-
Comment