Wesołych świąt, pełnych piwnych smakowitości i nie tylko, życzę wszystkim browarbizowcom Choć śniegu nie ma, to piwa na szczęscie mi nie braknie
Piwne życzenia świąteczne
Collapse
X
-
Wszystkim forumowiczom życzę wspaniałych Świąt, pełnych rodzinnego ciepła i przesiąkniętych tą niepowtarzalną atmosferą świąteczną, która chyba tylko w Polsce jest możliwa. A w 2007 roku samych udanych warek i znakomitych piw przez cały rok.
Comment
-
-
Radosnych Świąt Bożego Narodzenia w ciepłej rodzinnej atmosferze życzę wszystkim forumowiczom.
Bogatego gwiazdora już nie życzę bo to już po fakcie. Mam jednak nadzieję, że dostaliście to o czym marzyliście."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Niech ten cudowny czas
Świąt Bożego Narodzenia
Napełni wszystkich radością i ciepłem,
Niech spełnią się najskrytsze marzenia.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Zdrowia takiego jak najzdrowszy rydz w lesie,
Prezentów tyle, ile słoń uniesie,
Szczęścia większego niż Pałac Kultury,
Przygód ciekawszych niż szkolne lektury,
Życia dłuższego niż włoskie spaghetti,
Snów kolorowych jak barwne konfetti,
Słodyczy słodszej niż tort karmelkowy,
Dobrych przyjaciół na wieczór zimowy.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Życzę opłatka, kolędowania, zadumy w samotności oraz ciepła najbliższych i tego aby każdy z nam patrząc na pojawiającą się pierwszą wigilijną gwiazdkę pomyślał o cudzie narodzin i o ty, ze życie to najbardziej zdumiewająca bajka i tylko od nas samych zależy jak zdołamy ją przeżyć...
MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Świąt wypełnionych zapachami igieł choinki , pomarańczy i grzanego wina z gozdzikami ..........Niepowtarzalnych smaków karpia i makowca ......Ciepła rodzinnego sprzyjającego świątecznej zadumie i refleksji oraz .........Dużo szczęścia w nadchodzącym roku tego chciałbym Wam życzyć...........WESOŁYCH śWIĄT.........."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Jeszcze oplatek http://www.poee.yoyo.pl/oplatek/?od=...3%20I%20Kamila"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Spełnienia marzeńŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pomyślności i szczęścia
Comment
-
-
Wszystkim Forumowiczom, tym, których znam, i tym, których jeszcze poznam w dzień Wigilii Bożego Narodzenia zycze spełnienia marzeń, zmian tylko na lepsze, i odpoczynku w rodzinnym gronie - wszystkiego najlepszego!Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Comment