Pijam Pilsnera dosyc czesto, ale butelki mam tylko 2 (po co mi wiecej?). jedna z 2001, na ktorej napisane jest: "Brewed and bottled by Pilsner Urquell, (...) Pilsen, Czech Republic". Na drugiej, z roku 2002, jest: "Producent: Plzensky Prazdroj (...) Plzen, Republika Czeska; Wyłączny importer: Kompania Piwowarska SA, Poznan"
Nowszej butli nie mam, bo nie widzialem, zeby byly jakies nowe wzory, ale nie patrzylem na napisy z tylu. Czyzby cos sie tam zmienilo? Musze sprawdzic...
Ja tam wolę napełniajacą się szklanicę Pilsnera
U nas w pracy stworzylismy swego rodzaju alibi, bedąc przyłapanym przez szefa podczas grania - Doskonalenie biegłości w posługiwaniu się myszą komputerową
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
ART napisał(a) 100.000 - można zobaczyć wtedy szkielet takiej panienki.
Mniejmy nadzieje że nie tyle.
Ja też się zastanawiam, panie mają ładne piersi, ale jak się już gra to ma się ochote na więcej ( zupełnie jak z piwem )
Czy ktoś doszedł np. do 20 tyś?
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Ta blondynka działa mi na nerwy. Rzuca flaszki w tak idiotyczny sposób, że często juz w trzeciej części leca mi wszystkie trzy. Pozostałe dały się rozebrać, a ta się opiera
Mi się marzy ta brunetka ze środka, ale jak dotąd nie widziałem tego, co najbardziej mnie ciekawi Będę próbował... A może ktoś mi po prostu prześle na maila zrzut z ekranu. Będzie łatwiej!
wojtas66 napisał(a) Mi się marzy ta brunetka ze środka, ale jak dotąd nie widziałem tego, co najbardziej mnie ciekawi Będę próbował... A może ktoś mi po prostu prześle na maila zrzut z ekranu. Będzie łatwiej!
Comment