Pijam Pilsnera dosyc czesto, ale butelki mam tylko 2 (po co mi wiecej?). jedna z 2001, na ktorej napisane jest: "Brewed and bottled by Pilsner Urquell, (...) Pilsen, Czech Republic". Na drugiej, z roku 2002, jest: "Producent: Plzensky Prazdroj (...) Plzen, Republika Czeska; Wyłączny importer: Kompania Piwowarska SA, Poznan"
Nowszej butli nie mam, bo nie widzialem, zeby byly jakies nowe wzory, ale nie patrzylem na napisy z tylu. Czyzby cos sie tam zmienilo? Musze sprawdzic...
Ja tam wolę napełniajacą się szklanicę Pilsnera
U nas w pracy stworzylismy swego rodzaju alibi, bedąc przyłapanym przez szefa podczas grania - Doskonalenie biegłości w posługiwaniu się myszą komputerową
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
ART napisał(a) 100.000 - można zobaczyć wtedy szkielet takiej panienki.
Mniejmy nadzieje że nie tyle.
Ja też się zastanawiam, panie mają ładne piersi, ale jak się już gra to ma się ochote na więcej ( zupełnie jak z piwem )
Czy ktoś doszedł np. do 20 tyś?
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Ta blondynka działa mi na nerwy. Rzuca flaszki w tak idiotyczny sposób, że często juz w trzeciej części leca mi wszystkie trzy. Pozostałe dały się rozebrać, a ta się opiera
Mi się marzy ta brunetka ze środka, ale jak dotąd nie widziałem tego, co najbardziej mnie ciekawi Będę próbował... A może ktoś mi po prostu prześle na maila zrzut z ekranu. Będzie łatwiej!
wojtas66 napisał(a) Mi się marzy ta brunetka ze środka, ale jak dotąd nie widziałem tego, co najbardziej mnie ciekawi Będę próbował... A może ktoś mi po prostu prześle na maila zrzut z ekranu. Będzie łatwiej!
Piwo dostępne w Sieci Stokrotka. Puszka była tak oldskulowa, że musiałem to kupić, szczególnie że cena (ok. 2,80 PLN) zachęcała do podjęcia tego ryzyka.
Jest to piwo kierowane do litewskiej firmy Maxima (która jest właścicielem Stokrotki). Na puszce jest skład (woda, słód, chmiel)...
Alk. 5, 2%
W zapachu mineralność i szorstko-chmielowe nuty.
Piana bardzo obfita, gęsta, lekko kremowa, osadza malutkie czapki na szkle i utrzymuje się nad obrączką w lekkim kożuszku.
Kolor jaśnożołty, klarowne.
W smaku dominacja wyrazistej goryczki, właśnie z szorstkimi...
Promocja zauważona w sklepie monopolowym.
Przy zakupie 6 piw Pilsnera Urquella lub Kozla, odpowiedni do danego piwa kufel gratis.
Przelicznik na plakacie dowolny do wpisania.
Comment