Wesolych i radosnych Swiat Bozego narodzenia oraz Sczesliwego Nowego 2002 Roku dla wszystkich milosniköw Piwa oraz Uczestniköw Forum Zyczy Andi
Wesołych Świąt!
Collapse
X
-
Piękne drzewko. Który prezencik dla mnie? A, B czy może C? Odpowiedzi proszę nadsyłać na adres...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
moi kochani Forumowicze!
dziękuję że jesteście tutaj ze mną i tak bardzo pomagacie mi w tworzeniu wirtualnego Browaru.
życzę Wam wszystkim aby dzisiejsza wigilia i następujące po niej świeta były dla Was odprężajace i miło spędzone. Najlepiej z rodziną.
(Ale widzę że niektórzy niestety są w robocie... biedaki )- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dołączam się do życzeń.Obyśmy nigdy nie zaznali chłodu,głodu i braku piwa.Życzę wam i waszym bliskim spokojnych i wesołych świąt jak i całego przyszłego roku.Aż do następnych swiąt.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
ART napisal/a
(Ale widzę że niektórzy niestety są w robocie... biedaki )
Ale miłe jest to, że pozostało jeszcze jedno, dzisiejsze Wesołe Święto. I tego Wam jeszcze dzisiaj życzę.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
WSZYSTKIM WSPÓŁTWORZĄCYM FORUM BROWARU SKŁADAM SERDECZNE ŻYCZENIA.
ŻYCZĘ WAM ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT, SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO PIWNEGO ROKU, WIELU RADOSNYCH DNI.
SZCZEGÓLNE ZYCZENIA KIERUJĘ DO TYCH FORUMOWICZÓW, KTÓRYCH MIAŁEM OKAZJĘ POZNAĆ OSOBIŚCIE I TYCH, KTÓRYCH POZNAM W PRZYSZŁOŚCI.
D O S I E G O R O K U W S Z Y S T K I M !!!
Ps.
Dziękuję maleństwu za odgrzebanie tematu, już chciałem zakładać nowy."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Przyłączam się do życzeń dla NAS czyli wszystkich Forumowiczów i ich bliskich - Wesołych Świąt i pomyślności w Nowym 2004 Roku
Comment
-
-
Wszyscy wszystkim ślą życzenia.
Życze wszystkim aby nasi przyszli unijni sąsiedzi kupowali u nas piwoOstatnia zmiana dokonana przez ART; 2014-10-28, 10:46."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Zdrowych spokojnych Świąt, spełnienia wszystkich pragnień w nowym roku. Nich ubywa trosk a przybywa browarów
ps i takiej choinki z ulubionego piwaOstatnia zmiana dokonana przez ART; 2014-10-28, 10:46."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
Comment