Kochane ludziki, życzę Wam wszystkim spokojnych, rodzinnych Świąt, mnóstwo życzliwości i wyrozumiałości w nowym 2004 roku i niech nas piwko ciągle zbliża!
Co prawda juz w trakcie, ale i ja zyczę wszystkim Browarowiczom jak najlepszych, najspokojniejszych Świąt. A na Nowy (oby lepszy od odchodzącego) Rok niech Wam wszystkim zdrowia i pysznego piwa nie zabraknie !!!
ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT!!
Dla wszystkich członków naszej forumowej braci , oby te święta były ciepłe i rodzinne , nie zapominajmy o naszych pieknych tradycjach podczas świętowania. Dodatkowo życze wszystkim wielu smacznych piwek pod choinką.
Ostatnia zmiana dokonana przez szarpik; 2004-12-21, 20:43.
Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek,niechaj gwiazdka z nieba leci,niech Mikołaj tuli dzieci,biały puch niech z góry spada,niechaj piesek w nocy gada,niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie......
za dwa dni o tej porze zapewne większość z nas zasiadzie do wigilijnego stołu ale ja juz dziś zyczę Wam wszystkim drodzy Forumowicze aby Święta Bozego Narodzenia przyniosły ze sobą wspanały nastrój i spełnienie marzen, oraz aby ten nastrój nie opuścił Was także po Świetach
Wszystkiego dobrego!!
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
dobry poranek, bo mglisty,
dobra jest noc, bo jest święta,
dobra choinka w prezentach.
Dobre jest ciasto, bo z makiem,
dobry jest barszcz, bo ze smakiem,
dobry opłatek, bo kruchy,
dobre śnieżyce i pluchy.
Dobre jest sianko na stołach,
nad stołem dobra jemioła,
dobra jest gwiazda na niebie
i ręka podana w potrzebie.
I dobre są nasze życzenia:
Miłości, która świat zmienia!
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Staropolskim obyczajem,
gdy w Wigilię gwiazda wstaje,
Nowy Rok zaś cyfrę zmienia,
wszyscy wszystkim ślą życzenia.
Przy tej pięknej sposobności
i ja życzę Wam radości,
aby wszystkim się darzyło,
z roku na rok lepiej było.
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego 2005 Roku
moc najserdeczniejszych życzeń wszelkiej pomyślności w życiu osobistym i zawodowym
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
To i cała załoga BIGB-y, czyli Asia, ja i Herman życzą (z siedziby browaru, o czym we właściwym temacie) wszystkim wesołych radosnych świąt, udanego sylwestra i szczęśliwego roku pańskiego 2005
A coby święta należycie uczcić 25 grudnia planujemy nawarzyć piwa
Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2004-12-22, 19:22.
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment