Niech zgadne, dasz nam do wypicia?
Co dostaliście pod choinkę...
Collapse
X
-
-
adam16 napisal/a
Dodam jeszcze iż mam przyobiecane otrzymanie książki "Piwa Świata"...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Bo ze mnie taki sam numer jak z niegoBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
" Piwa świata"
Ja też dostałem pod choinkę 31 stycznia "Piwa świata", tyle zajęło to firmie VIVID.pl .
Chwała im za to! Teraz pilnie studiuję i podzielę się wiadomościami.
Comment
-
-
Ja też swoją zamówiłem swoją w VIVIDzie. Swoją drogą, robiąc małą reklamę, to dobry sklep. Razem z kilkoma płytami, zamówienie złożone tuż przed świętami, doszło zaraz po nowym roku. KSIĄŻKA JEST VERY GOOD. POLECAM!Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Moje Piwa Świata zamówione zostały w Twoim Stylu, czyli u wydawcy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Książka rzeczywiście fajna. Mam jednak pewne ale. Skromnie potraktowano Czechów. Dział poświęcony zas Polsce to jedna wielka reklama - brak obiektywnej oceny, (ale trudno wymagać, przecież browary zapłaciły za umieszczenie ich w książce - tak to przynajmniej wygląda ) - czyta sie zupełnie inaczej niż pozostałe rozdziały.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
tak, dział Polska w tej książce jest do wyrwania i spalenia
a firma Vivid to koszmar z mojego punktu widzenia - przysyłają mi swoje reklamy i nie reagują w ogóle na moje prośby o usunięcie mojego adresu z ich listy. nigdy tam nic nie kupię.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
adam16 napisal/a
Mam jednak pewne ale. Skromnie potraktowano Czechów.
Jeśli ktoś chciałby opisać wszyskie piwa świata w jednym wydawnictwie, to hu hu... Największa encyklopedia niech się schowa!Dick Laurent is dead.
Comment
-
Comment