E, no Marusia piwu pewnie nie przepuści. A już szczególnie "w paszczy lwa"
Co się robi w pracy w okresie Święta - Sylwester?
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
święta,świeta
W mojej robocie dzieki sprytnemu manewrowi tzw."odrabiania w wolne soboty"
swieta zaczęły się dla mnie 23 grudnia popołudniu a zakończą 2 stycznia rano.
Z niewielką przerwą na udawanie roboty 27 i 28 grudnia.tradytor
Comment
-
-
Re: święta,świeta
ziem napisal/a
W mojej robocie dzieki sprytnemu manewrowi tzw."odrabiania w wolne soboty"
swieta zaczęły się dla mnie 23 grudnia popołudniu a zakończą 2 stycznia rano.
Z niewielką przerwą na udawanie roboty 27 i 28 grudnia.
Wejdziemy do Unii to się to skończy
Comment
-
-
Co siędzieje u mnie w pracy w tym okresie to jest tajemnicaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Moje biuro teoretycznie będzie zamknięte w tym roku pomiędzy świętami - przymusowy urlop wypoczynkowy. Co roku moim szefowie zresztą mają taki plan.
Ale z praktyki wiem, że różnie to bywa.
Comment
-
-
U mnie normalnie przychodzimy do pracy(służby dysponenckie).Jeśli chodzi o pracę przeładunkową, to dość często bywała zlecana w święta,w sylwestra praca trwa zazwyczaj do 18:00,ale i bywało,że robotnicy schodzili ze statku o 23:00.Raz będąc 24.12 w pracy miałem taki motyw,że pracownicy pracowali do 14:00,a potem mieli przyjść na 18:00 i pracowali do 6:00.Następna zmiana przychodziła 25.12 właśnie na 6:00 i robiła do zakończenia zleconej pracy
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Ja tam nawet lubiłem tą Sylwestrową pracę. Przynajmniej nie musiałem się pałętać po tych wszystkich balach
A w tym roku wychodzi na to, że będę miał wolne. Będzie się można wyspaćBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
W szpitalu dyżury sylwestrowe bywają ciężkie, choć reguły nie ma. Zwłaszcza na urazówce. Zwykle popołudnie i wczesny wieczór były względnie spokojne. Za to już przed północą przywożono lub przychodzili pierwsi pacjenci urazowi. No i zwykle do samego rana praca w Izbie Przyjęć oraz na Bloku Operacyjnym była... Teraz pewnie jest podobnie, może tylko same oddziały zabiegowe przed Sylwestrem bardziej puste za przyczyną wypracowania kontraktów. Obecnie w Sylwestra już nie pracuję - badanie polisomnograficzne w tak hałaśliwą noc mija się z celem.Dziku
Comment
-
-
Sylwestra nie lubię ale wolne będę miał. Tak szef zadecydował. Jak co roku. Nadmienię tylko, że szefem jestem ja.Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
-
Ja zawsze biorę redakcyjne dyżury na 26 grudnia. Wychodzę z założenia, że dwa dni w towarzystwie tłumu rodziny plączącej się dookoła wystarczą.
Dzięki temu mam zazwyczaj wolnego Sylwestra i Nowy Rok, choć ma to mizerne znaczenie imprezowe, bo ostatni dzień roku i tak zawsze spędzam w domciu z żoną. I wiem, że też może być miło.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
Comment