Interesuje mnie czy ktoś zna w Lublinie bary,restauracje itp gdzie oferują duży wybór piw zagranicznych i polskich.
Lublin
Collapse
X
-
Ja o takiej nie słyszałem. Nie jestem co prawda turystą restauracyjnym, ale nie sądzę, bym się mylił. Ale jest niezła knajpka na ul. Lubartowskiej, na początkowym odcinku, od Bramy Krakowskiej do al. Tysiąclecia. Zbyt dużego wyboru tam, jak zresztą wszędzie, nie ma, ale atmosfera jest świetna. Drugi, dość obskurny bar, ale z ciekawymi typami popijającymi piwo, jest na rogu Narutowicza i Głębokiej. Nie ma to jednak jak nie istniejąca Yuma na Wieniawskiej. Tam było wspaniale! A teraz jest tam - o zgrozo - sklep z majtkami czy czymś w tym rodzaju
Comment
-
-
JKS napisał(a)
Nie wiem czy to prawda,ale kolega mi powiedział,że jest sklep prawdopodobnie na Czechowie gdzie sprzedaje się wszystkie piwa świata.
Comment
-
-
Kudłaty -----Chyba stąd............
mam coraz wieksze podejrzenia, jakos tak znajomo ten JKS mi sie prezentuje.
plecie trzy po trzy, Lublin, piłka nożna , nieumiejętnosć napisania Carlsberg, nauczyciel, kapsle, " niespotykane"
No nic, jak się mylę , publicznie odszczekam na forum
Comment
-
-
Beermatt napisał(a)
Czyżby to był ............................ czy mnie intuicja myliGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment