No to masz problemy chłopie z asertywnością.
Nie martw się, trzy dni treningu asertywności w dobrej firmie zajmującej sie szkoleniami i pójdzie jak po maśle.
Będziesz po tym wzorem odmawiania
Witam to ja Andrzej!!Pisze z kafejki internetowej!!Na wstępie chciałbym podziękować Kudłatemu,że napisał kilka dobrych słów o mnie!!.Jeśli chodzi o Beermata,nie pisze mi te teksty mama tylko sam!!.To co wcześniej między nami zaistniało to było jedno wielkie nie porozumienie.Przepraszam,ze pisze niezbyt zrozumiałym językiem,ale mam 12 lat i wkońcu dopiero się cze jak mówić poprawną polszczyzną.Jednak prubowałem się zmieniać \mapisałem na gg do użytkownika z broawru-beemhooth chciałem z nim porozmawiać kiedy napisałem że mam 12 lat-napisał,że z gnojami,małolatami nie rozmowia i się rozłączył.Więc sami wnioski wysnujcie z tego.Od kogo mam się uczyć na tym serwisie od tych ludzi,którzy mi tak odpowiadają oczywiście są bardzo mądrzy ludzie tacy jak:ART,KUDŁATY,PAVEUEEK I wiele wiele innych.Nie mam zamiaru wchodzić więcej do kafejki więc jak chcecie żebym widział wasze inne posty to musicie mnie niestety odblokować.Propoponuje ostatni raz,abyście mi dali ostatnią szanse i obiecuję wam,że nie będe nikim manipulować nie będe udawał skruszonego chłopca!!Wiem,że to raczej niemożliwe,ale zawsze jest jakaś szansa-tego mama mnie nauczyła.Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.Andrzej Zagajewski lat 12 -Lublin
Nie mam żadnego kontaktu z kolekcjonerem kapsli który nie jest pełnoletni 10-15 lat.Jesli ktoś może mi podać byłbym bardzo zadowolony.Jeszcze raz proszę o szyką odpowiedź bo zostało mi jeszcze 20 minut w kafejce.
Zgoda, dzieci, ale tych młodszych, do dziesięciu lat. A nasz rozmówca szuka kontaktu ze starszymi, których bardziej od zamknięcia, interesuje zawartość , bo wciąż jest owocem zakazanym. I słusznie zresztą.
Comment