Piwo w proszku

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • blk01
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.12
    • 18

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marcin_l
    A ja tam bardzo chętnie bym skosztował takiego piwa w proszku.
    Nie żebym chciał to pić na codzień a naweto od święta ale czasami w
    góry bym sobie wziął.
    ja to zawsze biorę na nasze wyprawy 4-5 4-paków niestety puszkowych :P Oczywiście ostatnio na trasie Okraj-Samotnia dotarłem godzinę po peletonie, ale jak na mnie czekali

Jak myślicie o zawartości alkoholu w piwie w proszku (hipotetycznie) da się otrzymać alkohol w stałym stanie skupienia?

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
      Bułgaria, Płowdiw, Iztoczen 69, Piwowarnica FRIK&S
      pebejot
      Browar restauracyjny zbudowany na podwalinach historycznego i chyba pierwszego bułgarskiego browaru Kamienica, który wyburzono przed kilkoma laty.
      Pamiątką po Kamienicy jest komin, który dominuje nad wielkim kompleksem nowego browaru restauracyjnego o powierzchni 1690 m2.
      Z dworca kolejowego...
      2024-09-07, 15:07
    • Grbuy
      Piwo z ekstraktów słodowych. Podstawy
      Grbuy
      Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
      2023-11-30, 20:57
    • pebejot
      USA, Hawaje, Honolulu, 700 Queen St, Aloha Beer Company
      pebejot
      Kolejny browar restauracyjny znajdujący się również w zagłębiu knajp przy Queen Street, dosłownie rzut beretem od Waikiki Brewing.
      Jest to niezwykle urocze miejsce.
      Wita nas pomalowany na czarno parterowy budynek, przed którym zaparkowany jest rower piwny.
      Wchodzimy do środka,...
      2022-11-15, 10:44
    • bastion
      Ukraina, Ivano - Frankivsk, Wowczyniecka 196, Good Brewery.
      bastion
      Można powiedzieć że dawny Stanisławów jest potęgą piwną w tej części Ukrainy.
      Mikrusów do wyboru do koloru. Duże i małe. W ciągu kilkudniowej wizyty tam, miałem możliwość zobaczenia większości z nich.

Pierwszym i chyba najciekawszym był Good Brewery.
      Położony...
      2022-10-28, 20:21
    • nonFelix
      2021.10.07-09 - 12 Warszawski Festiwal Piwa
      nonFelix
      Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.

Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
      2021-09-23, 19:47
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...