Słyszałem kiedyś, że radzieccy uczeni otrzymali wodę w proszku. Tylko nie wiedzieli, w czym ją rozpuszczać.
Piwo w proszku
Collapse
X
-
To dość ciekawe rozwiązanie, ale jakoś nie wobrażam sobie jak miałoby to funkcjonować, np. jak pić to w parku na ławce . Albo w klubie, barman zamiast nalewać z beczki zalewa proszek, paranoja.
Nie sądze żeby się przyjeło, mam nadzieje że jakaś wiernośc tadycji zwycięży, np. pety tez nie są jakoś bardzo popularne.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Jak tylko widzę ten temat, zawsze przypomina mi się strasznie stary kawał, jak to idzie dwóch gości przez pustynię, skwar niemiłosierny, pot się z nich leje, usta wyschniete, a oazy ni widu. Jeden pyta drugiego:
- masz coś do picia?
A drugi odpowiada:
-Mam. Oranżadę w proszku.
A tak swoja drogą, takie piwo w proszku można by podrasowywać różnymi rodzajami wód mineralnych. Zaraz by się zaczęła produkcja "wód piwnych"
Comment
-
-
Co Wy na to?
Co Wy na to:
Comment
-
-
Ja jestem spokojny, tego typu "wynalazki" albo wymierają śmiercią naturalną, albo funkcjonują sobie po cichu, nie przeszkadzając nikomu,w bardzo ograniczonym zakresie, znajdując sobie wąski krąg wiernych odbiorców.
Przykładem może tu być oranżada w proszku, proszek do prania w płynie,
mięso w proszku itp.
Comment
-
-
Oranżada w proszku była bardzo dobra szkoda że już jej nie ma.
Comment
-
-
A ja tam bardzo chętnie bym skosztował takiego piwa w proszku.
Nie żebym chciał to pić na codzień a naweto od święta ale czasami w
góry bym sobie wziął.
Ktoś to pił? Gdzie takie cóś można dostać?
Czy toto ma alkohol? (ponoć to możliwe)www.tramping.slask.pl - relacje z wypraw, galeria, porady, niusy, tablica ogłoszeniowa 'szukam ludzi do wyprawy', rozkład PKS Katowice
Comment
-
-
Piwofil napisał(a)
jak pić to w parku na ławce . Albo w klubie, barman zamiast nalewać z beczki zalewa proszek, paranoja.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment