"Masuj Iza Adama, a forma przyjdzie sama" - napis na jednym z transparentow w Zakopanem
Hannavald deklasuje
Collapse
X
-
NoLeafClover napisał(a)
Czy nie wymagacie od niego zbyt wiele ? On i tak jest już najlepszym skoczkiem polskim. Doceńmy co zrobił i cieszmy się że jeszcze jest na kogo patrzeć bo następców nie ma. A Hannavald jest w formie i tyle. Trzeba obiektywnie przyznać że jest lepszy i że puchar świata będzie raczej jego niż Ahonnena czy MałyszaNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Teraz już tak nie razi ta jego radość, przedtem to było takie wyładowanie złości czy czegoś tam. Teraz jakoś można na to patrzeć. No i Hess nie robi już też takiej gestapowskiej miny. Ale fakt faktem że jestem za aby Adaś choć raz jeszcze tylko raz utarł nosa wszystkim w takim stylu jak to robił rok czy dwa temuNoLeafClover
Comment
-
-
No i Hess nie robi już też takiej gestapowskiej miny
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
Rzeczywiście, sugerowałem się klasyfikacją zamieszczoną przez Onet, którą uaktualnili dopiero po moim poprzednim wpisie. Bezczelni.
Ale Małysz traci teraz do 1. miejsca niecałe 100 punktów, czyli mniej niż poprzednio. Spokojnie do nadrobienia, tylko niech on wreszcie zacznie wygrywać!
Comment
-
-
Pucak napisał(a)
A co jest tak "niezwykle "niezreczne""?
Hess?
przyznał się do niezręczności , to Ty nie musisz byc jego adwokatem.
Jesli jestes samorodnym adwokatem , to możesz być , ale tylko wtedy , gdy będziesz o to poproszony.
Wyluzuj sie ponadto , i więcej obiektywizmu wobec osiągnięć wszystkich sportowców , także tych , którym Ty nie kibicujesz.piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
NIe zrozumcie mnie źle, cieszę się z trzecich miejsc ale nie rozumiem trenera i Adama. Sven Hannavald na początku sezonu skakał słabo (jak na siebie), przestał jeździć na puchary, za to trenował. I są efekty. A Adam od początku sezonu skacze bez błysku (zajmuje miejsca jak na niego niskie). NIe wiem czyją decyzją są te wszystkie starty ale może warto by odpocząć wszak puchar świata jest imprezą drugorzędną w porównaniu z mistrzostwami świata.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
ppns napisał(a)
Porównanie do miny gestapowca twarzy trenera. Tylko dlatego , że jest to trener rywala Małysza. Przeczytaj dokładnie , co ja napisałem , i co napisał na zwróconą przeze mnie uwage NoLeafClover. Jeśli on sam
przyznał się do niezręczności , to Ty nie musisz byc jego adwokatem.
Jesli jestes samorodnym adwokatem , to możesz być , ale tylko wtedy , gdy będziesz o to poproszony.
Wyluzuj sie ponadto , i więcej obiektywizmu wobec osiągnięć wszystkich sportowców , także tych , którym Ty nie kibicujesz.
Comment
-
Comment