Hannavald deklasuje

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23928

tajny agent Browaru donosi, że Svenowi wymieniono dotychczasowe kości na pneumatyczne.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• celt_birofil
      † 2017 Piwosz w Raju
      • 2001.09
      • 4469

Originally posted by Krzysiu
      Naszprycowali go czymś. To jest tylko kwestia, czy da się to wykryć, czy nie. Znajomy trener narciarski bardzo wątpi, czy taki nagły wzrost formy jest możliwy z przyczyn naturalnych.
      A faktem jest, że nasza ekipa ostatnio nie błyszczy.
      W onecie jest informacja, że w tegorocznej edycji Turnieju nie było ani jednej kontroli antydopingowej...
      Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• ANDRO
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2001.10
        • 640

To doping pomaga na długość skoku?
        Andro z wyspy jednej takiej.
        http://www.bahama.uznam.net.pl/

Comment

• SAIMIR
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2001.11
          • 182

Tak.

A szczególnie kiedy Niemcy podczas skoku wydają dzwięk:
          iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !

Comment

• yendras
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.12
            • 2052

Znam ten dźwięk. To przecież turbosprężarka !

Comment

• pieczarek
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              • 2001.06
              • 5011

To niezupełnie turbosprężarka.
              Zdaje się, że kibice krzyczą Zieh (a raczej Ziiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeh). To samo mają wypisane na trzymanych w rękach kartonach. Co po naszemu oznacza "ciągnij".
              W sumie sympatyczny doping swojego zawodnika.
              Pamiętacie jakie transparenty pojawiły się w zeszłym roku po pierwszych sukcesach Małysza? Np "Schmitt ty parówo". To dopiero był doping.
              A sprawa braku kontroli antydopingowej to typowy polski temat zastępczy. Nigdy nie uwierzę, że organizatorzy powiedzieli do zawodnika lub trenera, że w tym roku można się bezkarnie szprycować. Jeśli tak, to dlaczego nie naszprycowano z podobnym skutkiem żadnego Austriaka? Przecież turniej toczy się w dwóch krajach.

Comment

• maryhh
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2001.02
                • 1895

Niedawno problemy z dopingiem miał rosyjski skoczek Wasilev.
                Nie ma się co czarować. Sport w dzisiejszych czasach nie jest już tak czysty. Skoro np. kolarze, lekkoatleci biorą koksy, to dlaczego nie mieliby ich brać skoczkowie? Wydaje mi się, że jest to swojego rodzaju wyścig, w którym zmagają się Ci, którzy środki dopingowe produkują i Ci co chcą je wykryć.
                Niestety istnieje duże prawdopodobieństwo, ze Ci pierwsi są zawsze z przodu stawki.
                Bo przecież, aby coś wykryć trzeba cos wyprodukować nie? A chyba nikt nie będzie pracował nad czymś co padnie na pierwszej lepszej kontroli?
                Ja nie podejrzewam nikogo o branie niedozwolonych środków. Choć uważam, że tego typu kontrole powinny mieć zawsze miejsce.
                Dlaczego nikt nie potrafi docenić zwycięstwa kogoś innego niż Małysz???
                Zaraz trzeba oskarżać o doping?
                Oby był czysty, bo w przeciwnym razie mój wizerunek sportowej rywalizacji legnie w gruzach.
                Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
                "do ciężkiej pracy jestem za lekki,
                do lekkiej pracy jestem za ciężki"

Comment

• Krzysiu
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2001.02
                  • 14936

"A sprawa braku kontroli antydopingowej to typowy polski temat zastępczy. Nigdy nie uwierzę, że organizatorzy powiedzieli do zawodnika lub trenera, że w tym roku można się bezkarnie szprycować. Jeśli tak, to dlaczego nie naszprycowano z podobnym skutkiem żadnego Austriaka? Przecież turniej toczy się w dwóch krajach."

Niemcy to światowy lider koksowania, tradycja rodem jeszcze z NRD. Nie wszyscy są tacy.
                  Nie twierdzę, że na 100% tak jest, ale jeżeli dołujący zawodnik znika na 3 tygodnie, a potem wygrywa wszystko, to nie musi mi się to podobać.
                  Kontrole antydopingowe przeprowadzane przez organizatorów to fikcja (patrz - liczne olimpiady i mistrzostwa świata). Dopiero, jak wkracza z zewnątrz policja, nie uwikłana w układy, następuje rzeź "niewiniątek" (patrz - Tour de France)

"Dlaczego nikt nie potrafi docenić zwycięstwa kogoś innego niż Małysz??? Zaraz trzeba oskarżać o doping?"

J.w.
                  A właściwie dlaczego miałbym cenić zwycięstwo Hannawalda? A kto on dla mnie jest?

Comment

• pieczarek
                    Pułkownik Chmielowy Ekspert
                    • 2001.06
                    • 5011

Krzysiu, Twoje uwagi i wątpliwości są jak najbardziej słuszne. Ale czy to nie jest zastanawiające, że naszprycowali tylko jednego? A Schmitt to by nie chciał tych samych witaminek?
                    Z tym dopingiem to jest takie rozdwojenie jaźni. Z jednej strony chcemy dobrych wyników a z drugiej strony nie chcemy dopingu. Jak nasi biorą to jest to "syrop na kaszel" a jak inni to jest świadome szprycowanie.
                    Dla pełnej jasności - jestem zwolennikiem pełnej legalizacji dopingu. I zniesienia dotacji państwa do sportu na poziomie pozaszkolnym.

Comment

• maryhh
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2001.02
                      • 1895

pieczarek napisal/a

Dla pełnej jasności - jestem zwolennikiem pełnej legalizacji dopingu.
                      "w biegu na 100m zawodnik z Wólki Górnej zdobył pierwsze miejsce z czasem 6:58:91 bo miał najlepsze prochy"
                      i do czego to dojdzie? wypisuję się z takie sportu

pamiętaj o jednym, że co niektórym to nawet doping nie pomoże
                      Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
                      "do ciężkiej pracy jestem za lekki,
                      do lekkiej pracy jestem za ciężki"

Comment

• yendras
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2001.12
                        • 2052

Wszystko przez Miklasa - facet nienawidzi Hannawalda jak psa i ciągle powtarza, że to pyszałek i że nic nie chce sugerować, ale nie było żadnych kontroli antydopingowych. Tak sie nakręca psychozę. A Hannawald po prostu przeskoczył wszystkich i koniec. Duże brawa. Może gościa trochę gnębili w szkole w Schwarzwaldzie bo był ossie i po prostu chciał komus coś bardzo udowodnić ?

Comment

• celt_birofil
                          † 2017 Piwosz w Raju
                          • 2001.09
                          • 4469

Mimo wszystko...

Pamiętając, jakimi transparentami przywitali Schmitta nasi "kibice", aż się boję pomysleć, czym uraczą Hannavalda
                          Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• Cezar
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2001.05
                            • 1349

Hannavald deklasuje - chwilowo.

Przyjdzie czas, pewnie jeszcze w tym sezonie, że sam zostanie zdeklasowany.

Jest duża szansa, że przez Małysza (o ile ten wróci do dawnej dyspozycji).

I tak się ten świat kręci.

Comment

• pjenknik
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2001.08
                              • 3388

Niemcy też pisali w zeszłym roku że Małysz jest na dopingu, a według nas wszystko było OK. Tu nie ma co gadać Hanavald ma formę to daleko skacze i już
                              Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• celt_birofil
                                † 2017 Piwosz w Raju
                                • 2001.09
                                • 4469

a karma dla ptaków to nie doping ?

Comment

Przetwarzanie...
                                X