po co więc wszelkie zawody sportowe, skoro i tak przyjmuje się, że najlepszy jest najlepszy tylko dzięki prochom...??
nie widzę w tym większego sensu...
ANDRO napisal/a Kurde. Poprostu nie możecie się pogodzić z tym ,że MaŁYSZ PRZEGRAŁ. Szukanie dziury w całym nie zmieni faktu.
Nie to. Mam po prostu swoje zdanie na ten temat i nie muszę niczego udowadniać. A z Małyszem wygrało jeszcze kilku zawodników, ale ich nie podejrzewam, bo już w tym sezonie dobrze skakali.
Małysz, jak jest dobry, to się pozbiera i dołoży im za 10 dni w Zakopanem. I tyle.
Pieczarek - zakaz dotacji z budżetu do sportu na poziomie wyższym niz szkolny jest moją idee fixe, walczę o to w Świdnicy od 12 lat. Niestety bezskutecznie, zbyt wiele ludzi dobrze z tego żyje.
[QUOTE]Krzysiu napisal/a
[B]
Niemcy to światowy lider koksowania, tradycja rodem jeszcze z NRD. Nie wszyscy są tacy.
Nie twierdzę, że na 100% tak jest, ale jeżeli dołujący zawodnik znika na 3 tygodnie, a potem wygrywa wszystko, to nie musi mi się to podobać."
No właśnie, ale jeżeli zbudował formę ,to nikt inny nie ma z nim szans na olimpiadzie...
"A właściwie dlaczego miałbym cenić zwycięstwo Hannawalda? A kto on dla mnie jest?"
Tutaj też się zgodzę, bardziej doceniam osiągnięcie fina
i austriaka, którzy przeskoczyli Adama w ostatnim konkursie
i zabrali mu miejsce na podium.
Hannavald ciągle the best, Małysz odzyskuje formę ale sam chyba nie jest z niej zadowolony.
Co do koksów to raczej nie podejrzewałbym o to Hannavalda, rok temu przecież walczył z anoreksją a z tego co wiem to doping u skoczków stosowany jest po to aby zrzucic wagę. Idzie olimpiada i wszyscy skaczą lepiej, trzeba się z tym pogodzić. A Miklasa zdjeli z anteny , ostatnie zawody komentował Szaranowicz.
Właśnie, jak Małysz wyskoczył rok temu jak Filip z Konopi to nikt nie krzyczał,że jest na koksie tylko ,że genialny.
A teraz jak Sven jest takim samym Filipem to odrazu bawicie się w FBI. Moim zdaniem to placzecie nad rozlanym mlekiem, sport ma swoje prawa i nie narodowość jest najważniejsza,wygrywa lepszy.
Andro z wyspy jednej takiej.
http://www.bahama.uznam.net.pl/
Oto ADAM mała-mysz ( a właściwie myszoskoczek). W ujęciu na zdjęciu jest właśnie w trakcie deklasowania poskoczka mułowego (Periophthalmus barbarus) i skakuna (Philaeus chrysops).
Tak trzymać !
Attached Files
Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment