Wkurza mnie sposób w jaki Hanni okazuje radość, nie znoszę na to patrzeć jak po skoku zadaje ciosy piąstkami, dlatego nie lubię jak wygrywa, ze Schmittem była inna sytuacja, można było zneść radość tego gościa. Jeżeli już ktoś ma wygrywać z Małyszem to tylko nie Hannavald. Reszta może chociaż nie za często.
Skoczył dalej w sumie o pół metra a to w skokach jest niczym - wtedy przeważnie ważniejsze są noty.
Wkurza mnie sposób w jaki Hanni okazuje radość, nie znoszę na to patrzeć jak po skoku zadaje ciosy piąstkami, dlatego nie lubię jak wygrywa, ze Schmittem była inna sytuacja, można było zneść radość tego gościa. Jeżeli już ktoś ma wygrywać z Małyszem to tylko nie Hannavald. Reszta może chociaż nie za często.
Całkowicie się z tobą zgadzam - cieszyłem się jak dziecko jak przegrał w 1 dzień z Hautamekim.
Dla mnie Schmitt jest gość od czasu jak się dowiedziałem, że wyłożył własną kasę na leczenie Kobieliewa po jego wypadku w Planicy. Na dodatek studiuje jednocześnie ekonomię i ichni AWF. Mimo tego, że pewnie ma ITS, to nie w kij dmuchał.
Hannawald jest tylko kucharzem - amatorem, i to kiepskim, bo sam nie je tego, co zrobi.
15.01 otworzono w Harrachovie browarorestauracje, właściciel p. Novosad. Będziesz miał więc możliwość spróbować.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment