A ja się cieszę, że Adam wrócił do formy. Dużych różnic w pierwszej trójce nie było. Równie dobrze mógł wygrać.
Hannavald deklasuje
Collapse
X
-
Dokładnie. Wygląda na to, że kryteria oceny są dla niektórych niedzielnych sędziów wciąż zbyt mało jasne i klarowne. A poza tym pierwszą rzeczą, jaką powinni zrobić organizatorzy po wywrotce Japończyka, to sprawdzić zeskok - nie trzeba być Einsteinem, żeby się domyślić, że mogły się zrobić jakieś dziury, czy koleiny...
Comment
-
-
Adaś ma szansę na drugi madal. Ależ dzisiaj pięknie skoczył.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
mamy srebro!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ale walczył!Chciał koniecznie zdobyć złoto.A że się nie udało,mówi się trudno.Kto nie ryzykuje ten nie wie że żyje.Chociaż ja bym chyba nie ryzykował.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
żałuję że Hannavald nie dostał brązu. dziś w mordowni pierwszy toast za niego był .- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ehm wieczorem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Hannavald sam się zdeklasował
Teraz dopiero się zacznie Małyszomania
P.S.
Hipotetyczny wywiad z A.M.:
- Panie Adamie, gratuluję wielkiego sukcesu.
- Dziękuję, ale duża w tym zasługa trenera, psychologa, masażysty...
- Oczywiście. Panie Adamie, ma Pan śliczną córeczkę.
- Dziękuję. Duża w tym zasługa trenera, psychologa, lekarza.... O rrany, zapomniałem o Iwonie !!!Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
talrasha napisał
Hani poza podium - chyba bardziej mnie to uciszyło niż medal adasia (no może nie ) Po pierwszym skoku tak się Hani cieszył jakby już wygrał, a tu taki zawód
Comment
-
-
a mi sprawiło taką zwykłą (polską) radość to, że właśnie Hannavald był poza podium. Nie wiem dlaczego akurat tego faceta nie lubię? Powinienem, część mojej rodziny stanowią Niemcy, lubię język niemiecki, lubię tam jeździć, lubię pić ich piwo, a Hannavalda nie lubię
Comment
-
-
Teraz kawałek - co prawda - nie o Hannavaldzie, ale także o sporcie zimowym i piwie.
Tydzień temu w "Rzeczpospolitej" ukazała się notatka dotycząca świetnego niemieckiego saneczkarza Georga Hackla. Na poprzednich 4 igrzyskach zdobył kolejno medale: srebrny, złoty, złoty, złoty. Chciał być pierwszym sportowcem zdobywającym złoto na 4 kolejnych olimpiadach zimowych. Zrezygnował z niesienia niemieckiej flagi na uroczystości otwarcia olimpiady ponieważ uznał, że będzie miał za mało czasu między wizytą na stadionie a treningiem. Powiedział: "To dla mnie najważniejsze zawody życia. Chcę przejść do historii. Dopiero po zawodach będzie czas na przyjemności. Wtedy pójdę napić się piwa."
Żeby być w formie, zrezygnował z picia piwa na trzy miesiące przed olimpiadą.
Georg Hackl w Salt Lake City zdobył srebrny medal.
Można powiedzieć, że nici z wielkiego poświęcenia. Ale raczej trzeba stwierdzić, że nie picie piwa szkodzi.
Comment
-
Comment