NO I MAŁYSZ JEST PIERWSZY W ZAKOPANEM!!!
Hannavald deklasuje
Collapse
X
-
Hess wyglądał jak by się piwa przeterminowanego ze 2 lata napił, takiego go jeszcze nie widziałem, kolesiowi puściły całkowicie nerwy. Z Niemców bardzo ładnie zachował się Schmit - uśmiechniety, czuć było, że nie jest zazdrosny o sukces Małysza i że czuje respekt w stosunku do niego, Hani się nie popisał - jak pokazywali podium nie mógł dojść do siebie.Catalunya es una nación y el Barça es un ejército
Comment
-
-
Originally posted by talrasha
Hess wyglądał jak by się piwa przeterminowanego ze 2 lata napił, takiego go jeszcze nie widziałem, kolesiowi puściły całkowicie nerwy. Z Niemców bardzo ładnie zachował się Schmit - uśmiechniety, czuć było, że nie jest zazdrosny o sukces Małysza i że czuje respekt w stosunku do niego, Hani się nie popisał - jak pokazywali podium nie mógł dojść do siebie.Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Przed godzina słyszałem w radiu, że prasa niemiecka oskarżyła organizatorów o spisek i zaniżenie Haniemu ocen za styl, i że to wszystko było ukartowane pod Małysza.
To taka moja mała dedykacja dla tych, co parę postów wyżej nawoływali do obiektywności.
Comment
-
-
Krzysiu, a co by to była za informacja, że wszystko było cacy. Prasa nie z tego żyje. Najlepiej jakby w Zakopanem była jakaś krwawa ruchawka. Schmitt bez zębów, Hannavald z podbitym okiem, Małysz zgwałcony przez wielbicielki.
A jak taka niesprawiedliwość sędziów koi niezaspokojone uczucia miłości do skoczka lub ojczyzny. Co za ulga. Był najlepszy ale sędziowie go skrzywdzili.
Comment
-
-
Krzysiu napisal/a
Przed godzina słyszałem w radiu, że prasa niemiecka oskarżyła organizatorów o spisek i zaniżenie Haniemu ocen za styl, i że to wszystko było ukartowane pod Małysza.
To taka moja mała dedykacja dla tych, co parę postów wyżej nawoływali do obiektywności.
Obiektywnie stwierdzam ,że Hannavald skoczył dalej.
A osobiście cieszę się , że Małysz wygrał.Andro z wyspy jednej takiej.
http://www.bahama.uznam.net.pl/
Comment
-
-
Originally posted by Krzysiu
A tak przy okazji - oto fragment pierwszego postu w bieżącym temacie:
"No niestety na wygraną Adama trzeba będzie poczekać do przyszłego roku" (4.01.2002 r. - zythum)Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Originally posted by celt_birofil
Wygląda na to, że wszyscy sędziowie ukartowali - Małysz u wszystkich dostał tyle samo: 19,5 punktów.
A tak przy okazji - oto fragment pierwszego postu w bieżącym temacie:
"No niestety na wygraną Adama trzeba będzie poczekać do przyszłego roku" (4.01.2002 r. - zythum)To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment