Parę przeróbek w systemie, nowe bateryjki i od razu skaczemy 90 metrów dalej Można posądzać ludzi o nacjonalizm czy tam nietolerancję ale osoby Hannawalda chyba nigdy nie zaakceptuję a konkurs w Oberstdorfie wyłączyłem od razu po ostatnim skoku i to nie ze względu na Małysza.
Hannavald deklasuje
Collapse
X
-
-
[QUOTE]Petrax napisał(a)
... ale osoby Hannawalda chyba nigdy nie zaakceptuję ...
trudno zaakceptować,postać jest to odrażająca,ani nie potrafi przegrywać ani tym bardziej wygrywać.Ponadto bufonada,prymitywizm w najgorszym wydaniu.tradytor
Comment
-
-
A już ten sezon zaczynał się tak interesująco Mogę scierpieć dalsze miejsca Małysza ale zwycięstw Hannawalda nie.
Comment
-
-
Hannawald na skoczni to nic , trzeba go było zobaczyć w audycji telewizyjnej po turnieju w Engelbergu. Takie wazeliniarstwo i włażenie do ... , że az przykro. Hannawald w kostiumie narciarskim wygląda jako tako , ale w zwykłym garniturze - > szkielet człowieka , i te włosy chyba na smalcu układane . Brrr.piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Ja za to nie mogę ostatnio patrzeć na Ammana. Łebkowi już się zupełnie w głowie przewróciło. Widzieliście jakie miny stroił po pierwszym skoku w Oberstdorfie?
Comment
-
-
Małysz też miał nietęgą minę, ale za to oni w przypadku zwycięstwa cieszą się a nie wyładowują złość.
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
... Narzekały pismaki na Bońka, a kiedy odszedł, to zaczęły narzekać, że odszedł.
Boniek to wybitny piłkarz , ale nie trener. Nie miał żadnych osiągnięc trenerskich w lidze włoskiej i jego wybór na selekcjonera
był od początku chybiony.piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Jak Tajner się ugnie i odejdzie, to będzie koniec. Małysz przestanie daleko latać, inni zejdą na ostatnie miejsca w klasyfikacji. Tak samo jak z piłkarzami po odejściu Engela, który za bardzo stawiał na "gwiazdy" z lig zagranicznych i się na tym na mistrzostwach przejechał.
Comment
-
-
szostak napisał(a)
Tak samo jak z piłkarzami po odejściu Engela, który za bardzo stawiał na "gwiazdy" z lig zagranicznych ...
medialną. Te jego buńczuczne wywiady , splendor , zarozumialstwo ...piwoppns@wp.pl
Comment
-
Comment