No tak , brak precyzji w mojej wypowiedzi. Hannawald zwyciężył w pierwszym konkursie obecnie rozgrywanego turnieju czterech skoczni.
Miejmy nadzieję , że podczas zawodów w Zakopanem w Polsce
nikt nie będzie obrzucał go śnieżkami.
Dziś mogliśmy zobaczyć jak to Hannawald deklasował aż miło było popatrzeć na jego lądowanie na śniegu i minę trenera,nie było też małpiej radości... a do tego świetny występ Adama...czego więcej chcieć w Nowy Rok
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Miło było popatrzeć jak Hannawald ląduje twarzą w śniegu. Biedaczek nie miał siły się podnieść nie mówiąc już o wymachiwaniu rączkami. W ruch poszedł pewnie cały sztab masażystów, terapeutów, psychologów, analityków, rehabilitantów, wizażystów i takich tam
Adam za to wreszcie pokazał klasę a jego drugie miejsce ex aequo z Goldie'm naprawdę miło było oglądać podobnie jak najważniejszy przecież tryumf Peterki.
Mi zachowanie Hannavalda także nie odpowiada , ale nie można
przejawiać Schadenfreude. Jest on przecież także wybitnym
sportowcem , czego dowiódł w zeszłorocznym konkursie czterech skoczni.
Nie nalezy łączyć kibicowania ze złośliwością. Można stać za Małyszem ,ale trzeba być obiektywnym wobec osiągnięć sportowych innych.
Niniejszym biję się w piersi i przyznaje do nietolerancji i zawiści ale wybaczcie mi - ja go po prostu nie cierpię Owszem, jest bardzo dobrym skoczkiem ale jest wielu innych, którzy nie budzą we mnie tak negatywnych uczuć.
ppns napisał(a)
Wójcik tuz przed odejściem ze stanowiska selekcjonera wydał książkę
o swej działalności w piłkarswtwie. A Engela było pełno np. na bilbordach z reklamami komórek .
Zgoda, ale Engel tylko odcinał kupony swej zasłużonej popularności. A po odejściu nie wydał ksiażki o swojej działalności
Ja uważam że Adamowi należy się trochę odpoczynku,tak jak robią to Niemcy.Tym bardziej że Adam nie ma oparcie nawet wśród swoich kolegów z reprezentacji.
Te 49 miejsce Bachledy.Miał szczęście chłopak,że się nie załapał na 50
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment