mamy jeszcze miejsca na wyjazd i bilety na konkursy do Zakopanego na Puchar Świata w skokach.. Jesli ktoś chciałby pojechać to zapraszam (nocleg w pensjonacie w Zakopanem, 2 bilety w cenie, przejazd autokarem z Katowic)wszystko w cenie:140 zł.
kontakt:basiastu@poczta.onet.pl kom:504705494
lub gg:5429121
Super zorganizowane konkursy.
Komentujący na skoczni wzięty chyba ze stadionu Legii (ma czas po jeszcze przerwa zimowa w piłce).
No i zachowanie naszej publiczności.
Jaka zmiana na lepsze (no może oprócz Małysza) w porównaniu z zeszłym rokiem.
Zarówno komentarze telewizji niemieckiej , jak i samego Hannawalda o konkursie w Zakopanem , były niezwykle pozytywne co do zachowania publiczności. Przynajmniej tyle dobrego z teraz rozegranego konkursu.
A Małysz , no cóż , już jego forma sprzed dwóch lat to chyba ostateczna historia.
Nie jest źle... Co prawda Hannawald sporo nadrobił do Małysza, ale i sam Małysz trochę doskoczył Ahonena i Hoellwartha. Ale musi wreszcie zacząć wygrywać konkursy, bo inaczej nie wygra Pucharu Świat, na co wciąż liczę, bo... bo tak!
ppns napisał(a)
Z tego co ja wiem , to Hannawald przeskoczył Małysza i ma 2 miejsce w klasyfikacji generalnej PŚ.
Rzeczywiście, sugerowałem się klasyfikacją zamieszczoną przez Onet, którą uaktualnili dopiero po moim poprzednim wpisie. Bezczelni.
Ale Małysz traci teraz do 1. miejsca niecałe 100 punktów, czyli mniej niż poprzednio. Spokojnie do nadrobienia, tylko niech on wreszcie zacznie wygrywać!
Czy nie wymagacie od niego zbyt wiele ? On i tak jest już najlepszym skoczkiem polskim. Doceńmy co zrobił i cieszmy się że jeszcze jest na kogo patrzeć bo następców nie ma. A Hannavald jest w formie i tyle. Trzeba obiektywnie przyznać że jest lepszy i że puchar świata będzie raczej jego niż Ahonnena czy Małysza
NoLeafClover napisał(a)
A Hannavald jest w formie i tyle. Trzeba obiektywnie przyznać że jest lepszy i że puchar świata będzie raczej jego niż Ahonnena czy Małysza [/B]
Zdecydowanie tak, kwestia tylko czy utrzyma forme do konca sezonu.
Mam nadzieje, ze Adam znajdzie sie przynajmniej w pierwszej 3-ce, jesli nie to i tak jest wielki za dotychczasowe dokonania i za jego zdrowie!!
Comment