Wirtualna knajpa Radegasta

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Odświeżam wcale nie z powodu ostatniego postu.

Comment

Related Topics

Collapse

• Shedao
      Litwa, Wilno, Vilniaus g. 29, La Birra Pub
      Shedao
      Dość specyficzne miejsce, bo klimat trochę jak z pubu studenckiego, nazwa... sami widzicie jaka, a w ofercie belgia - Blanche, Dubbel, Witbier. Spróbowałem pierwszych dwóch, Blanche było przepyszne.

Uwaga: knajpa otwiera się o 17, a zamyka, w zależności od dnia, między 4 a 6...
      2025-01-07, 14:16
    • dadek
      Austria, Wiedeń, Himmelpfortgasse 24, Mama Kraft (Huth Basement Brewery)
      dadek
      Browar znajduje się w pięknej kamienicy w samym centrum Wiednia w odległości 100 m od Stadtpark. Jako, ze powstał w 2022 roku aktualnie jest najnowszym browarem otwartym w austriackiej stolicy. Najpierw trafiamy do drzwi na rogu ulic gdzie z wnętrza dochodzi intensywny zapach pieczonego na mięsiwa....
      2024-05-12, 23:57
    • dadek
      Holandia, Utrecht, Europalaan 2 C, Brouwerij De Kromme Haring
      dadek
      W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
      Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
      2023-09-07, 00:42
    • bastion
      Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
      bastion
      Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
      Centrum...
      2025-02-02, 20:53
    • dadek
      Darmstadt, Goebelstraße 7, Braustüb'l - Darmstädter Privatbrauerei
      dadek
      Największy browar w Darmstadt (produkcja około 80 tyś.hl rocznie) powstały w 1886 roku znajduje się naprzeciwko głównego dworca kolejowego, dlatego wpadłem tu pod wieczór 22.07.2022 by potem spokojnie zdążyć na pociąg.
      Jest tu bardzo ładna stylowa knajpa firmowa, cała w jaśniejszym...
      2022-10-23, 23:43
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...