Lalala! Bum,bum! Uhaha bęc!!!
Wirtualna knajpa Radegasta
Collapse
X
-
Mangan - konieczny pierwiastek biorący udział w syntezie glikozaminoglikanów.
Askorbinian - konieczny kofaktor biorący udział w syntrzie kolagenu.
Piwo - konieczne do życia.Andro z wyspy jednej takiej.
http://www.bahama.uznam.net.pl/Comment
-
slavoy napisal/a
Szlugi i niezdrowe żarcie - niezbędne do piwka.
hi hi
Smalec, frytki, orzeszki, ser żółty, same pyszności!Comment
-
Marusia napisal/a
hi hi
Smalec, frytki, orzeszki, ser żółty, same pyszności!
Chyba można wciągać...Andro z wyspy jednej takiej.
http://www.bahama.uznam.net.pl/Comment
-
Masz rację-w zasadzie NIC nie jest zdrowe,chyba przestanę oddychać.Od piwa z puchy bolą nas brzuchy!!!Comment
Related Topics
Collapse
-
Dość specyficzne miejsce, bo klimat trochę jak z pubu studenckiego, nazwa... sami widzicie jaka, a w ofercie belgia - Blanche, Dubbel, Witbier. Spróbowałem pierwszych dwóch, Blanche było przepyszne.
Uwaga: knajpa otwiera się o 17, a zamyka, w zależności od dnia, między 4 a 6...-
Channel: Litwa
2025-01-07, 14:16 -
-
Browar znajduje się w pięknej kamienicy w samym centrum Wiednia w odległości 100 m od Stadtpark. Jako, ze powstał w 2022 roku aktualnie jest najnowszym browarem otwartym w austriackiej stolicy. Najpierw trafiamy do drzwi na rogu ulic gdzie z wnętrza dochodzi intensywny zapach pieczonego na mięsiwa....
-
Channel: Austria
-
-
W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...-
Channel: Holandia
-
-
Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
Centrum...3 Photos-
Channel: Bułgaria
-
-
Największy browar w Darmstadt (produkcja około 80 tyś.hl rocznie) powstały w 1886 roku znajduje się naprzeciwko głównego dworca kolejowego, dlatego wpadłem tu pod wieczór 22.07.2022 by potem spokojnie zdążyć na pociąg.
Jest tu bardzo ładna stylowa knajpa firmowa, cała w jaśniejszym...-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment