Podobno "Milionerzy" się kończą. Doniósł mi o tym znajomy, który właśnie się tamże dostał. Ponoć kończy się licencja. Wczoraj słyszałem też końcówkę rozmowy K. Wojewóczkiego z Hubertem Urbańskim, z której to samo wynikało; Kuba pytał, czy ma już jakieś nowe propozycje pracy.
Milionerzy się kończą
Collapse
X
-
-
Odp: Odp: Milionerzy się kończą
ppns napisał(a)
Na szczęście , bo prowadzący //a nie sam teleturniej
jest do kitu. Przy takim programie to nawet ulubione piwo
nie smakuje
Comment
-
-
Odp: Odp: Odp: Milionerzy się kończą
[QUOTE]szostak napisał(a)
O dobrego prowadzącego niełatwo)je[/QUOTEden".
Doskonałym moderatorem milionerów jest w wersji niemieckiej
Gunther Jauch. Każdy , kto choć minimalnie zna niemiecki , powinien
się przełączyć na RTL. Wystarczy wtedy ulubione i zabawa przednia.piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
behemoth napisał(a)
Widziałem kiedyś rosyjską wersję "Milionerów". Wyobraźcie sobie, żę podczas programu zarówno zawodnik jak i prowadzący nie piją wody tylko... piwo!
Comment
-
-
Pucak napisał(a)
W takich warunkach ciezko chyba dotrawc do pytania za milionpiwoppns@wp.pl
Comment
-
-
szostak napisał(a)
Wręcz przeciwnie. Gdyby to była wóda, to i owszem. Ale piwo w odpowiednich ilościach rozjaśnia umysł, więc miliony moga tam
częściaj padać niż u nas
Comment
-
-
Teleturniej jak każd inny, na początku wydawał się ciekawy ze względu na inną formę i duże wygrane, ale potem, jak wszystko, zaczął się nudzić.
A w Rosji piwo jest traktowane jak napój orzeźwiający, więc nie ma co się dziwić. U nas piwo wyparło w dużym stopniu wódkę, tam napoje chłodzące, wódkę piją dalej, tak więc nie ma co się dziwić. Ale sam chętnie bym się zapisałwww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
Comment