Mi się wydaje że producentem tego "piwa" jest Browar Jabłonowo a Mega Watt to jak już gdzieś było napisane to Imperator w wersji dla LP
FANKLUB MEGAWATTA
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Trochę to zaskakujące, że właśnie to piwo dyniowe nosi imię mitycznej postaci znanej z legend i przekazów pisanych czy też już z współczesnej twórczości audiowizualnej. Głowę postać z etykiety puszki piwa posiada i ja jej po wypiciu nie straciłem.
Piwo ma dość pokaźny baling - 23 stopnie,...-
Channel: Piwo - konkretnie
2022-11-29, 16:41 -
-
Na piwo z pięknego Mikulova na Moravach czekałem dość długo. W końcu pojawiło się w praskich piwotekach. Minibrowar warzy piwa fermentacji spontanicznej, wykorzystując przy tym zasoby własnych winnic.
W związku z tym piwa są specyficzne. Warzone podobnie jak belgijskie lambiki...-
Channel: Czechy
-
-
Słowiańsk to jak na razie najdalej na wschód wysunięte miasto Ukrainy do jakiego dotarliśmy. Leży w okręgu donieckim (choć jak wiadomo sam Donieck obecnie jest zajęty przez separatystów), a związek z Polską ma taki, że jest miastem partnerskim Opoczna znanego z fabryki płytek ceramicznych....
-
Channel: Ukraina
2020-03-26, 04:32 -
-
Světlý speciál 13°Blg, 5,3%.
Barwa mocno złota, przechodząca w bursztyn, piwo klarowne.
Piana wysoka na około 4 cm, dość mocna, pośrodku gęsta, przy szkle grubsze bąble ale w miarę równomierne. Utrzymywała się długo gruba warstwą, na ściankach szklanki sporo gęstych...-
Channel: Czechy
2018-06-03, 18:32 -
-
Załóżmy, że pewnego dnia dowiadujesz się, że Twoje geny niosą Ci niespodziankę: dowiadujesz się, że istnieje ponad 90% prawdopodobieństwo, że zachorujesz na chorobę, która albo skończy się dość szybką śmiercią, albo oznaczać będzie długotrwałe leczenie i i tak przyspieszonym...
-
Channel: Przy piwie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment