POSTANOWIENIE POPRAWY

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cosnek
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2002.01
    • 110

Piwofil napisał(a)
    Moim postanowieniem poprawy jest całkowita rezygnacja z picia trunków wysokoprocentowych, mam nadzieje że mi się to uda. Będe wybierał zawsze
    Nareszcie ktoś się znalazł co też chce się poprawić
    Reszta widzę nic nie chce zmieniać i nie chce się poprawiać.
    Czyli same ideały
    Więc wasze zdrowie
    wafelki do wymiany
    wafelkipiwne.w.interia.pl

Comment

• urban
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.10
      • 77

palenie

a mnie bardzo wk... palenie w miejscach publicznych i wszystkim palaczom zakazałbym wstępu do takowych!!!
      dlaczego idąc do knajy lub gdziekolwiek to ja człowiek niepalący mam cierpieć? w d... mam takie poszanowanie wolności innych
      zgodnie z tematem POSTANAWIAM, ŻE IDĄC DO KNAJPY LUB GDZIEKOLWIEK INDZIEJ BĘDĘ TĘPIŁ SKUR.... ZATRUWAJĄCYCH MI CZYSTE POWIETRZE!!!!
      PALACZE WSZYSTKICH NACJI: BÓJCIE SIĘ!!!
      PPNS JESTEM Z TOBĄ!!

Comment

• Marusia
        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

Ehehe buhaha powodzenia!
        www.warsztatpiwowarski.pl
        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• urban
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.10
          • 77

Marusia, Marusia, Marusia maja!!!!
          Ciebie też jeżeli trafię na Twój tydzień palenia

Comment

• ART
            mAD'MINd
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2001.02
            • 23984

ppns napisał(a)
            Za mało jest niestety ostracyzmu w naszym społeczeństwie wobec palaczy. [/B]
            wystarczy że widać jaki jest ostracyzm w USA wobec osób z nadwagą.

nie palę. nie przeszkadza mi dym palących, o ile jest dobra wentylacja. knajpa zupełnie bez dymu to nie knajpa.
            - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
            - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
            - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• ppns
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2002.10
              • 1737

Marusia napisał(a)
              Ehehe buhaha powodzenia!
              Właśnie sprawdziłem , że forumowicz URBAN wreszcie uzupełnił profil.
              Napominałem go ja i Darek99. Można tam wyczytać , że URBAN zna karate.
              A więc Marusia , ostrożnie .
              Może wreszcie przyjdzie ta giełda lub spotkanie , gdy poznam Ciebie i naszego admina , ( a z nim też nie zawsze się zgadzam) i będe mógł
              Wam wytłumaczyć , dlaczego się mylicie .

Do postu ARTa : ostracyzm wobec osób z nadwagą jest przejawem prymitywizmu , bo nadwaga szkodzi osobie , która ją ma. Palacz truje siebie i wszystkich innych, których zmusza do biernego palenia.
              piwoppns@wp.pl

Comment

• ART
                mAD'MINd
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2001.02
                • 23984

ppns napisał(a)
                Może wreszcie przyjdzie ta giełda lub spotkanie , gdy poznam Ciebie i naszego admina , ( a z nim też nie zawsze się zgadzam) i będe mógł
                Wam wytłumaczyć , dlaczego się mylicie .[/B]
                dlatego jest możliwe że się nie spotkamy
                - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Marusia
                  Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                  🍼🍼
                  • 2001.02
                  • 20221

ART napisał(a)

dlatego jest możliwe że się nie spotkamy
                  Albo spotkamy się w dużym tłoku i hałasie. No i oczywiście pełno będzie dymuuuu!!!! I pogadac się nie będzie dało, jedyne porozumienie czeka nas w
                  www.warsztatpiwowarski.pl
                  www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• ppns
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2002.10
                    • 1737

Marusia napisał(a)

Albo spotkamy się w dużym tłoku i hałasie:
                    Marusia , ja toleruję palaczy , gdy oni "dymkują" na wolnym powietrzu,
                    a więc nic straconego. Więc nie musimy się konieczne spotkac w tłoku i hałasie. Piwo na imprezie plenerowej na wolnym powietrzu także dobrze smakuje. .
                    piwoppns@wp.pl

Comment

• Ahumba
                      Pułkownik Chmielowy Ekspert
                      🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.05
                      • 9092

ppns napisał(a)

Do postu ARTa : ostracyzm wobec osób z nadwagą jest przejawem prymitywizmu , bo nadwaga szkodzi osobie , która ją ma. Palacz truje siebie i wszystkich innych, których zmusza do biernego palenia.
                      Ty wiesz jak spaliny samochodów, zwłaszcza w dużych aglomeracjach zmuszają nas do biernego wdychania spalin.Czy je też chcesz usunąć z ulic?
                      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                      znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Piwofil
                        Kapitan Lagerowej Marynarki
                        • 2002.01
                        • 907

Właśnie dlatego ma być aż 4,5 % etanolu w benzynie, prawie tyle co w piwie
                        www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD

Comment

• ppns
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2002.10
                          • 1737

Ahumba napisał(a)

Ty wiesz jak spaliny samochodów, zwłaszcza w dużych aglomeracjach zmuszają nas do biernego wdychania spalin.Czy je też chcesz usunąć z ulic?
                          Oj Ahumba !!!
                          Z całości przebiegu dyskusji w temacie : < Ahumbowy obrazek> wywnioskowałem , że jesteś osoba potrafiąca z odpowiednim dystansem
                          podchodzic do świata. Przeczytaj dokładnie prosze moją , zacytowaną przez Ciebie wypowiedź do ARTa i Marusi , w sprawie m.inn. palenia w otwartej przestrzeni. Jesli wywnioskowałeś z tego , że ja chcę usunąć samochody z ulic , to umiesz tak odwrócić kota ogonem , jak to robi Pieczarek. Wydaje mi się , że niedokładnie przeczytałeś mojego posta , którego zacytowałeś. Ale chyba za mało było w Twoim organiźmie , bo wnioski wyciągnąłeś takie , których w ogóle nie było.
                          Pzdr. i za dokładne czytanie moich wypowiedzi i wypowiedzi innych.
                          piwoppns@wp.pl

Comment

• ppns
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2002.10
                            • 1737

Ahumba napisał(a)
                            ..spaliny samochodów, ...zmuszają nas do biernego wdychania spalin...
                            Ahumba , czy uważasz że spaliny samochodów są szkodliwe dla człowieka ?!
                            A skąd to wiesz ? Przecież Pieczarek uważa za bełkot , gdy ja twierdzę , że tytoń i palenie jest szkodliwe dla organizmu człowieka !
                            Zapytaj najpierw Pieczarka , czy ty , Ahumba , masz jakiekolwiek podstawy , by sądzić , że spaliny samochodów są szkodliwe. Dla Pieczarka statystyka i nowoczesna nauka to bełkot , tym , bardziej , że jakiś Profesor matematyki udowodnił mu (tzn. Pieczarkowi) , że można się statystycznie utopić w jeziorku o 15 cm. głębokości.
                            A więc , najpierw musisz Ahumba , udowodnić Pieczarkowi czarno na białym , że spaliny są szkodliwe. Ja uważam , że są szkodliwe ,ale nic nie piszę na ten temat , bo Pieczarek będzie się tarzał ze śmiechu nad moim dyletanctwem.

PS. Mój samochód jest wyposażony w katalizator , a poza tym mam instalację gazową , więc przy każdym badaniu technicznym diagności kiwają głowami ze zdziwienia , że mój samochód praktycznie jest nie szkodliwy dla środowiska.
                            piwoppns@wp.pl

Comment

• baklazanek
                              † 2014 Piwosz w Raju
                              • 2001.08
                              • 3562

ppns napisał(a)

...to umiesz tak odwrócić kota ogonem , jak to robi Pieczarek.

Ppns dał byś już spokój Pieczarkowi a nie w co drugim poście piszesz coś o nim
                              Wrzuć luz i nie czepiaj się bo nie na tym rzecz polega.
                              No to zdrowie

Comment

• ppns
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2002.10
                                • 1737

baklazanek napisał(a)

Ppns dał byś już spokój Pieczarkowi a nie w co drugim poście piszesz coś o nim
                                Wrzuć luz :
                                Odniosłem się do Pieczarka tylko bezpośrednio go cytując , i tylko kilka razy go cytowałem. ( na moich trzysta ileś postów) . Z Pieczarkiem dałem sobie luz , jak po prostacku odpowiedział na
                                moje kwestie o szkodliwości palenia i swój wspaniały wywód
                                pseudonaukowy o profesorze statystyki. Jestem większym luzakiem niż
                                możesz przypuszczać.
                                piwoppns@wp.pl

Comment

Przetwarzanie...
                                X