raczej z jakiej książki
POSTANOWIENIE POPRAWY
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
żąleną napisał(a)
..A z inwektywami sugeruję panom udać się na PW - wtedy będziecie psuć humor tylko sobie. Bo nie czyta się przyjemnie tekstów o głupkach i gównie na bucie...
Porównanie o piesku nie jest moje. Uważam , że forumowicze browar.biz
czytają i obserwują nie tylko scene piwną , ale i interesują się innymi sprawami. Tej metafory użył kilka lat temu minister Kulesza.(To ten od reformy administracji).
Chodziło o pomówienie go przez pewną gazetę o współpracę z SB. Dziennikarka w wywiadzie w wiadomościach telewizyjnych zapytała go , dlaczego nie wytoczy procesu o obrazę dóbr osobistych.
A on wtedy tak włąśnie odpowiedział , co oznacza tylko tyle , że
można spotkać zjawiska i osoby , którymi nie warto się interesować i przejomwać , a tym bardziej wdawać się w jakiekolwiek dyskusje.piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Co prawda dyskusja już się chyba zakończyła ale jeszcze postanowiłem wrzucić swoje 3 grosze.
1. Palę.
2. Cieżko mnie ........ wszyscy pseudo forumowicze którzy do każdej sprawy dedykują ponieważ wydaje się im że trzymają się atomsfery. zamiana wszystkiego na piwko skutkuje odwykówką po pół roku i zgonem po 2 latach. Czemu to czepiacie się tytoniu jak alkoholizm jest tym czym wszyscy pijący piwo są zagrożeni. Może nie wypada o tym mówić co?
Kolego Urban oświadczam ci że alkoholizm jest znacznie bardziej niebezpieczny dla osób drugich bo gdybym był pijany w momencie wypisywania przez ciebie tekstu o tępieniu skur.. to by cię odwiozła karetka.
3. Prawdę powiedziała kiedyś Marusia że nigdy nie widziała nie tolerancyjnego palacza.
To tylebez brody...
Comment
-
-
marcopolok napisał(a)
Co prawda dyskusja już się chyba zakończyła ale jeszcze postanowiłem wrzucić swoje 3 grosze.
1. Palę.
2. Cieżko mnie ........ wszyscy pseudo forumowicze którzy do każdej sprawy dedykują ponieważ wydaje się im że trzymają się atomsfery. zamiana wszystkiego na piwko skutkuje odwykówką po pół roku i zgonem po 2 latach. Czemu to czepiacie się tytoniu jak alkoholizm jest tym czym wszyscy pijący piwo są zagrożeni. Może nie wypada o tym mówić co?
Kolego Urban oświadczam ci że alkoholizm jest znacznie bardziej niebezpieczny dla osób drugich bo gdybym był pijany w momencie wypisywania przez ciebie tekstu o tępieniu skur.. to by cię odwiozła karetka.
3. Prawdę powiedziała kiedyś Marusia że nigdy nie widziała nie tolerancyjnego palacza.
To tyle
Czy ja coś wspominałem o alkoholiźmie? Nie pamiętam...
A gdybyś był trzeźwy to co by mnie odwiozło i gdzie?
Comment
-
-
trochę szacunku do nicków albo dokładności :
MARCOPOLOK to nie to samo co MAREK POL.
Nie wiem czy to pomyłka czy zamierzone działanie !
Matko !Urban - mi nasuwa się jedno skojarzenie z Twoim nickiem ale to nie znaczy, że muszę się uwewnętrzniać i pisać : Jerzy Urbanie !
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
Nie szkodzi - grunt, że było obraźliwe.
Nie wiedziałem , że osoba Pieczarka to świętość i że wobec niego należy się odnosić tak , jak wobec możnowłaadcy w średniowieczu.
Powiedz Żąleną , dlaczego nie zwróciłeś uwagi Pieczarkowi ,
gdy nazwał mnie głupcem i śmierdzącym leniem .piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Art! pomocy!!!!
Art!!!!
Trzeba jak najszybciej zorganizować II Zlot, żeby Ci ludzie się spotkali, wypili razem kilka piw bo będzie nieszczęście.
Zauważyłem nie tylko w tym temacie, że coraz więcej w postach agresywności jakiejś. Aż strach się bać.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
i jeszcze jedno
nie zawsze i nie każdy może rzucić bezkarnie palenie.
znam przynajmniej dwia przypadki, które to potwierdzają
moja znajoma, gdy rzucała palenie o mało przeniosła się na piwo do św. Pietra. lekarze stwierdzili, że rzucić ten nałóg może, gdy wpierw wyleczy nerwicę. drugi przypadek to ja. gdy w zeszłym roku na przełomie marca i kwietnia próbowałem wyzwolić się z nałogu ciśnienie skoczyło mi do 170/110. Lekarz stwierdził, że muszę poczekać z tym do czasu, gdy nie będzie skoków ciśnienia atmosferycznego i gdy nie będę narażony na stresy. zostawiam to bez komentarza.
a moim osiągnięciem jest to, że palę o połowe mniej niż jeszcze rok temu.
Comment
-
-
Odp: Art! pomocy!!!!
Ahumba napisał(a)
.. zorganizować II Zlot...(
Ponieważ zauważyłem , że ty podchodzisz z nalezytym dystansem wobec wielu spraw, to ja z Toba wirtualnie. A osobiście też
z przyjemnością w Twoim towarzystwie .piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
ppns napisał(a)
// To o moim porównaniu o piesku.
Nie wiedziałem , że osoba Pieczarka to świętość i że wobec niego należy się odnosić tak , jak wobec możnowłaadcy w średniowieczu.
Powiedz Żąleną , dlaczego nie zwróciłeś uwagi Pieczarkowi ,
gdy nazwał mnie głupcem i śmierdzącym leniem .
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
Trochę się rozwlekła dyskusja n.t. pierwszego postanowienia - rzucić palenie.
Czyżby nik nic więcej nie postanowił? N.p. przemogę się i polubię forumowicza X??
Comment
-
Comment