POSTANOWIENIE POPRAWY

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23984

raczej z jakiej książki
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• ppns
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.10
      • 1737

żąleną napisał(a)
      ..A z inwektywami sugeruję panom udać się na PW - wtedy będziecie psuć humor tylko sobie. Bo nie czyta się przyjemnie tekstów o głupkach i gównie na bucie...
      Dziękuję , że także Tobie było nieprzyjemnie czytać o głupkach i śmierdzących leniach. Szkoda , że jedynie Tobie.

Porównanie o piesku nie jest moje. Uważam , że forumowicze browar.biz
      czytają i obserwują nie tylko scene piwną , ale i interesują się innymi sprawami. Tej metafory użył kilka lat temu minister Kulesza.(To ten od reformy administracji).
      Chodziło o pomówienie go przez pewną gazetę o współpracę z SB. Dziennikarka w wywiadzie w wiadomościach telewizyjnych zapytała go , dlaczego nie wytoczy procesu o obrazę dóbr osobistych.
      A on wtedy tak włąśnie odpowiedział , co oznacza tylko tyle , że
      można spotkać zjawiska i osoby , którymi nie warto się interesować i przejomwać , a tym bardziej wdawać się w jakiekolwiek dyskusje.
      piwoppns@wp.pl

Comment

• żąleną
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.01
        • 13239

ppns napisał(a)
        Porównanie o piesku nie jest moje.
        Nie szkodzi - grunt, że było obraźliwe.

Szkoda tego forum na kłótnie z wycieczkami osobistymi.

Howgh

Comment

• marcopolok
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2001.10
          • 2334

Co prawda dyskusja już się chyba zakończyła ale jeszcze postanowiłem wrzucić swoje 3 grosze.

1. Palę.
          2. Cieżko mnie ........ wszyscy pseudo forumowicze którzy do każdej sprawy dedykują ponieważ wydaje się im że trzymają się atomsfery. zamiana wszystkiego na piwko skutkuje odwykówką po pół roku i zgonem po 2 latach. Czemu to czepiacie się tytoniu jak alkoholizm jest tym czym wszyscy pijący piwo są zagrożeni. Może nie wypada o tym mówić co?
          Kolego Urban oświadczam ci że alkoholizm jest znacznie bardziej niebezpieczny dla osób drugich bo gdybym był pijany w momencie wypisywania przez ciebie tekstu o tępieniu skur.. to by cię odwiozła karetka.
          3. Prawdę powiedziała kiedyś Marusia że nigdy nie widziała nie tolerancyjnego palacza.

To tyle
          bez brody...

Comment

• urban
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2002.10
            • 77

marcopolok napisał(a)
            Co prawda dyskusja już się chyba zakończyła ale jeszcze postanowiłem wrzucić swoje 3 grosze.

1. Palę.
            2. Cieżko mnie ........ wszyscy pseudo forumowicze którzy do każdej sprawy dedykują ponieważ wydaje się im że trzymają się atomsfery. zamiana wszystkiego na piwko skutkuje odwykówką po pół roku i zgonem po 2 latach. Czemu to czepiacie się tytoniu jak alkoholizm jest tym czym wszyscy pijący piwo są zagrożeni. Może nie wypada o tym mówić co?
            Kolego Urban oświadczam ci że alkoholizm jest znacznie bardziej niebezpieczny dla osób drugich bo gdybym był pijany w momencie wypisywania przez ciebie tekstu o tępieniu skur.. to by cię odwiozła karetka.
            3. Prawdę powiedziała kiedyś Marusia że nigdy nie widziała nie tolerancyjnego palacza.

To tyle
            Dzięki za wyrozumiałośc Panie MarkuPolu
            Czy ja coś wspominałem o alkoholiźmie? Nie pamiętam...
            A gdybyś był trzeźwy to co by mnie odwiozło i gdzie?

Comment

• Beermatt
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.10
              • 192

trochę szacunku do nicków albo dokładności :
              MARCOPOLOK to nie to samo co MAREK POL.

Nie wiem czy to pomyłka czy zamierzone działanie !
              Matko !Urban - mi nasuwa się jedno skojarzenie z Twoim nickiem ale to nie znaczy, że muszę się uwewnętrzniać i pisać : Jerzy Urbanie !

Comment

• ppns
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2002.10
                • 1737

żąleną napisał(a)

Nie szkodzi - grunt, że było obraźliwe.
                // To o moim porównaniu o piesku.

Nie wiedziałem , że osoba Pieczarka to świętość i że wobec niego należy się odnosić tak , jak wobec możnowłaadcy w średniowieczu.

Powiedz Żąleną , dlaczego nie zwróciłeś uwagi Pieczarkowi ,
                gdy nazwał mnie głupcem i śmierdzącym leniem .
                piwoppns@wp.pl

Comment

• Ahumba
                  Pułkownik Chmielowy Ekspert
                  🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.05
                  • 9092

Art! pomocy!!!!

Art!!!!
                  Trzeba jak najszybciej zorganizować II Zlot, żeby Ci ludzie się spotkali, wypili razem kilka piw bo będzie nieszczęście.
                  Zauważyłem nie tylko w tym temacie, że coraz więcej w postach agresywności jakiejś. Aż strach się bać.
                  Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                  znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• celt_birofil
                    † 2017 Piwosz w Raju
                    • 2001.09
                    • 4469

Oobrze, że póki co są to spory jedynie wirtualne, a nie toczone przy okazji spożywania pewnego napoju...
                    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• szostak
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.02
                      • 1176

Odp: Odp: Odp: palenie

urban napisał(a)

Perły nie pijam bo to szczochy...
                      To w takim razie co pijasz? Jabola

Comment

• szostak
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2002.02
                        • 1176

Ahumba napisał(a)
                        i jeszcze jedno
                        nie zawsze i nie każdy może rzucić bezkarnie palenie.
                        znam przynajmniej dwia przypadki, które to potwierdzają
                        moja znajoma, gdy rzucała palenie o mało przeniosła się na piwo do św. Pietra. lekarze stwierdzili, że rzucić ten nałóg może, gdy wpierw wyleczy nerwicę. drugi przypadek to ja. gdy w zeszłym roku na przełomie marca i kwietnia próbowałem wyzwolić się z nałogu ciśnienie skoczyło mi do 170/110. Lekarz stwierdził, że muszę poczekać z tym do czasu, gdy nie będzie skoków ciśnienia atmosferycznego i gdy nie będę narażony na stresy. zostawiam to bez komentarza.
                        a moim osiągnięciem jest to, że palę o połowe mniej niż jeszcze rok temu.
                        Serdecznie współczuję. Co prawda nie palę, ale wiem, jak działają skoki cisnienia atmosferycznego. Aha, z nadciśnienia można się wyleczyć (mogę podać przykłady osób, które to zrobiły) pijąc czerwone wino (nie za dużo, szklankę dziennie).

Comment

• ppns
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2002.10
                          • 1737

Odp: Art! pomocy!!!!

Ahumba napisał(a)
                          .. zorganizować II Zlot...(
                          AHUMBA !
                          Ponieważ zauważyłem , że ty podchodzisz z nalezytym dystansem wobec wielu spraw, to ja z Toba wirtualnie. A osobiście też
                          z przyjemnością w Twoim towarzystwie .
                          piwoppns@wp.pl

Comment

• celt_birofil
                            † 2017 Piwosz w Raju
                            • 2001.09
                            • 4469

Trochę się rozwlekła dyskusja n.t. pierwszego postanowienia - rzucić palenie.
                            Czyżby nik nic więcej nie postanowił? N.p. przemogę się i polubię forumowicza X??
                            Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• pjenknik
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2001.08
                              • 3388

ppns napisał(a)

// To o moim porównaniu o piesku.

Nie wiedziałem , że osoba Pieczarka to świętość i że wobec niego należy się odnosić tak , jak wobec możnowłaadcy w średniowieczu.

Powiedz Żąleną , dlaczego nie zwróciłeś uwagi Pieczarkowi ,
                              gdy nazwał mnie głupcem i śmierdzącym leniem .
                              Bo tak.
                              Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• szostak
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2002.02
                                • 1176

celt_birofil napisał(a)
                                Trochę się rozwlekła dyskusja n.t. pierwszego postanowienia - rzucić palenie.
                                Czyżby nik nic więcej nie postanowił? N.p. przemogę się i polubię forumowicza X??
                                Ja tam lubię wszystkich. Tylko niektórzy mnie nie za bardzo

Comment

Przetwarzanie...
                                X