No coz, głupich (wbrew pozorom) nie sieją, sami się rodzą. A nawet zostają lekarzami. Co do piwa jako narkotyk, tak samo jest z tlenem. Spróbujcie rzucić
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Baklazanku ! Zwatpiłem w Ciebie ! Jakie ponoć , jakie ponoć !
Prawdziwe FCJP wobec twej wypowiedzi : Kobiety też .
// chyba admin nie zauważy mego postu .
Zauważy i dostaniesz takie lanie że nie będziesz mógł siedzieć przez miesiąc
A wracając do głównego tematu to ciekawe czy ta pani doktor sama spożywa piwo. Tak ją przyłapać w barze gdy będzie popijała piwko
Zauważy i dostaniesz takie lanie że nie będziesz mógł siedzieć przez miesiąc
A wracając do głównego tematu to ciekawe czy ta pani doktor sama spożywa piwo. Tak ją przyłapać w barze gdy będzie popijała piwko
To odpowie że właśnie przeprowadza badania nad szkodliwością piwa.
ppns napisał(a)
Albo że bada procent cukru w cukrze. .
Procent cukru w cukrze to nie są jaja. Rzeczywiście wyrób jednej cukrowni jest lepszy (ma więcej zacharozy), a innej gorszy. Ja mam to u siebie: doświadczone gospodynie chętniej biorą cukier z Lublina niż z innych cukrowni, bo ich zdaniem jest słodszy. Czyli ma więcej cukru (sacharozy) w cukrze).
Najdalej na północ położna stolica - Rejkiawik, skrywa jedną z perełek islandzkiego piwowarstwa - mikrobrowar Malbygg. Malbygg Taproom - Brewery Bar and Beer Shop to miejsce, które zdecydowanie warto odwiedzić - nie tylko biorąc pod uwagę fakt, że w zwykłych sklepach można się uraczyć...
Browar restauracyjny otwarty w 1995 roku znajduje się na promenadzie tuż nad brzegiem Renu (co widać choćby z adresu). Z dworca kolejowego jest do przejścia 1800 m przez ścisłe centrum miasta. Sporej wielkości biały budynek o szachulcowej konstrukcji i podmurówce z ciemnej cegły, stoi równolegle...
Będąc w Darmstadt 21.07.2022 zamierzałem przejechać krótką, ślepą linię kolejową do Pfungstadt. Gdy byłem na miejscu naprzeciw dworca (Eberstädter Straße 89) ukazał się moim oczom dość duży browar z widoczną na herbie datą założenia 1831. Było już pod wieczór, baner przy bramie...
Comment