W Nowy Rok wkraczamy z coraz bogatszą ofertą tzw. upominków reklamowych. Po kuflu przyszła kolej na kartkę świąteczną. Swego czasu krążył temat koszulek, ale chyba ucichł. W każdym razie - tak trzymać
Gadżety Browar.pl
Collapse
X
-
Odp: Gadżety Btowar.pl
celt_birofil napisał(a)
Po kuflu przyszła kolej na kartkę świąteczną.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
ech, nic takiego wielkiego. do osób, których adresu gdzieś nie posiałem powysyłałem kartkę z życzeniami. Do Ciebie też. ale widzę że poczta sobie robi dłuuuuuuuuuuugą przerwę świąteczną.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Może dzisiaj listonosz zajdzie. Ale szanse marne - wszyscy tylko myślą o Sylwestrze, a nikomu nie chce się pracować. Tylko ja jak zwykle na posterunkuBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
z przykrością stwierdzam, że Twojego adresu nie posiadam.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
eee, no kartka super!!!!
Wielkie dzięki za nią i za życzenia.
Adres co prawda mi się zmienił ostatnio (znowu) ale poczta dociera tam gdzie trzeba.
Co więc teraz po kartce?
Ja proponuję koszulki. Zima szybko minie (mam nadzieję) i coś z krótkim rękawkiem to by się przydało. Bo w kufel to nie da rady się ubrać
Comment
-
-
Ja też nie dostałem żadnej kartki.Nie wspominajac o polarzeLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
A do mnie dotarła kartka wczoraj. Dzięki Art.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
do mnie też dotarła. dzięki. również Żona-Taxi dziękuje za pamięćWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Celciku, powinieneś za karę za gadatliwość wypić jakieś kiepskie piwo. Teraz muszę się tłumaczyć wszystkim, którym nie wysłałem kartki- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment