Gadżety Browar.pl

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• dadek
    Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
    dadek
    Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
    2025-01-12, 18:42
  • dadek
    Czechy, Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
    dadek
    Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
    2023-11-17, 00:48
  • Piotr_M
    Gadżety reklamowe
    Piotr_M
    Cześć
    Mam parę rzecz które chciałbym wymienić na podstawki lub papierki z NBP.
    Jeżeli ktoś chętny proszę pisać.
    Możliwość wymiany lub odbioru na giełdzie w Tychach....
    2018-11-18, 23:00
  • dadek
    Niemcy, Bischberg, Regnitzstraße 2, Brauerei Zur Sonne
    dadek
    Bischberg leży 5 km na północny zachód od Bambergu (autobusem z dworca DB około 15 min.), a browar w samym centrum miejscowości w starych budynkach przy głównej ulicy. Rodzina Schumann będąca właścicielami, chwali się że piwo warzy się tu już od 1587 roku, a obecnie pracuje tu piąte...
    2025-01-28, 01:04
  • Shedao
    Litwa, Kowno, Rusmenių g. 35, Apynys Alaus Darykla
    Shedao
    Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie? Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
    2025-01-07, 14:37
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...