I znowu mnie ominęło bicie... rekordu. Czekam na setkę
Rekord
Collapse
X
-
-
jerzy napisał(a)
No to mamy nowy rekord: 84 osoby.
Wczoraj około 15:30, wczesnym popołudniem.
Czyżby pracujący Forumowicze nie wyjeżdżali na uropy, a studiujący na wakacje?
UWAGA! Browar.biz WCIĄGA!
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Od jakiegoś czasu liczba dzisiejszych uzytkowników oscyluje wokół 60. Czyżby jakiś nowy rekordzik?? :-DNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Już niedługo będzie nas 8 oooNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Kolejny wynik - ponad 5 000 dyskusji ;-)Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
A dziś od dłuższego czasu coraz większy tłumek w browarze. Czy nie pora donieść stoły i siedziska??Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
może to nie tyle rekord co ciekawostka.
17.10.2003 o godz.15.15 było na forum 6!!! osób z tego 3 zarejestrowane i to same warszawioki:
-Małażonka
-Ye2bnik
-AhumbaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Marusia napisał(a)
Po za tym tak jakby istnieje już identyczny temat, cieszący się zresztą dość dużą popularnością
http://www.browar.biz/forum/showthre...277#post147277
A póki co 60 osób w browarze. Coza ściskNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
eeee... nie przesadzaj Celt, co Ty chcesz łączyć?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
ART napisał(a)
eeee... nie przesadzaj Celt, co Ty chcesz łączyć?Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
Comment