tak, tyle że jest to ten sam temat
Rekord
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Chyba za długo przesiadujęprzed kompemNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
"Wielbiciele piwa w różny sposób wyrażają swoje uczucia. Jeden z Francuzów napisał 100 tysięcy razy słowo piwo, a zajęło mu to półtora roku. Ciekawe co zrobi gdy zakocha się naprawdę.."
Ja protestuję! Ja NAPRAWDĘ jestem zakochany - w piwie!browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
-
Rekord
Od "Listy obecności" zwykle zaczynam przeglądanie Forum. Umówmy się i pobijmy rekord. Na przykład 11.11 o 11:11.
PozdrawiamComment
-
"Lista obecności" to jedno a setne piwko to też rekord i w tym temacie to odnotowuję. Gratuluję sobie i życzę następnej setki.Comment
-
Tematu nikt nie podjął, i słusznie - bo nie był to dobry pomysł. W uroczystości patriotycznej należy uczestniczyć i na taką wybieram się również, zwłaszcza, że jest słonecznie (+1). Na inny termin chętnie przystanę a do swojej propozycji odnodszę sie negatywnie (ale sobie głowę zmyłem - przynajmniej nikt się nie przyczepi). A na drugi raz to proszę bez takich...! (spoko, to też do mnie)
no to cykComment
-
Mam słabość do nietypowych dat
...może 12.12 o 12:12 - rekord wszechczasów, 200 osób zarejestrowanych
Comment
Comment