Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
Rekord
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaMoże się mylę, ale chyba był nowy rekord.
Na wszystkie tematy w tym dziale aż osiem kończone było (przed chwilą) przez jedną osobę.
Nie wiesz radziu kto to był?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiNie wiem czy idzie to sprawdzić ale Marcelina miała chyba więcej.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfanOjej...radzia ma średnią 25 postów dziennie , gdyby tak Artowi zamknąć usta (połamać palce ) to za 313 dni dogoniłaby go w ilości wypowiedzi.Szok
eeeee tam...nigdy bym go nie dogoniłaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaeeeee tam...nigdy bym go nie dogoniłaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelale cóż Wy byście poczynili bez moich egzystencjalnych tematów i nielicznych, ale jakże merytorycznych wypowiedzi?Comment
-
ma się czasem te przebłyski inteligencji i litość nad współforumowiczami
na razie odkryłam nową pasję - prasówki może też jakiś rekord uda mi się pobić?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Nowy rekord - jak dla mnie, bo do tej pory nie liczyłam:
przed chwila na forum było 80 uzytkowników, z czego 45 zalogowanych i 35 gosci. Z zalogowanych wyświetliło się 39 - czyli 6 sie ukrywa. Kiedyś to się ukrywała średnio jedna sztuka, no, ale przy tym przyroscie uzytkownikówComment
-
Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę fakt, że notorycznie ukrywa się Żą...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNowy rekord - jak dla mnie, bo do tej pory nie liczyłam:
przed chwila na forum było 80 uzytkowników, z czego 45 zalogowanych i 35 gosci. Z zalogowanych wyświetliło się 39 - czyli 6 sie ukrywa. Kiedyś to się ukrywała średnio jedna sztuka, no, ale przy tym przyroscie uzytkowników
Przed chwilą rekord ten został pobity. ogółem 72 ciekawskich, z czego 47 forumowiczów w tym 7 inkogutoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaPrzed chwilą rekord ten został pobity. ogółem 72 ciekawskich, z czego 47 forumowiczów w tym 7 inkoguto
Na 104 osoby obecne 63 zarejestrowanych i tylko 54 ujawnione.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
W tej chwili niewiele brakuje do rekordu : 165 (Zarejestrowani: 71 Goście: 94)
U mnie na liście tyle osób, że ekranu zaraz zabraknie
I ciągle przybywa...Last edited by naczelnik; 2005-07-20, 19:43.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
Comment