hehe, to "dziecko" doprawdy mi schlebia, ale niesssstety pamiętam
Rekord
Collapse
X
-
Originally posted by Maja
hehe, to "dziecko" doprawdy mi schlebia, ale niesssstety pamiętamNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Inne rekordy
Ekscytując się rekordem frekwencji, nie odnotowalismy innych ,chyba jeszcze bardziej imponujących:
665 zarejestrowanych użytkowników,
1327 dyskusji !!!Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Re: Inne rekordy
celt_birofil napisal/a
[B]665 zarejestrowanych użytkowników,www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
Moze pobijemy nowy rekord:
Kto wylosuje wiecej zgrzewekwww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
Nie no jasne. Ja też nawet nie marze o tej zgrzewce
Jestem tu aby spotkać fanów piwa
Pozdrawiam Andro
wygrane czy kupione wypijmy za forumwww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
no niestety wraz ze wzrostem Użytkowników jak na razie nie wzrasta mój budżet i dlatego szanse na wygranie zgrzewki tylko maleją.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Padł kolejny rekord
26 osób o 8.54. Musiało być strasznie ciasno a serwer się zagotował... Tak było?Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
Comment