Ja w domu posiadam modem ale mam w dialogu wykupiny abonament i moge siedziec bez ograniczen (chyba że akurat poszedłem po piwo )
Rekord
Collapse
X
-
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD -
SAIMIR napisal/a
Masz szczęście,że nie dopadli Cię z FCcośtam,
ale nie jestem pewien ,czy czegoś nie przegapili..
A do użytkowników kompa w pracy mam prośbę:
nie używajcie go na koszt uczciwych podatników,
podłączcie sie lepiej na dziko lub kupcie sobie modem, albo
stałe łącze...
HHeehe ,podpisał się antyhackerBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Nawet, jeżeli pracuję w firmie państwowej, a mam łącze stałe to nikogo nie narażam na koszty. Cierpieć może tylko wydajność mojej pracy, ale na państwowej posadzie jeszcze nikt się nie przepracował.....Comment
-
Przy umiejętnym rozłożeniu pracy, jest i czas na forum. Zresztą ja w tej chwili siedzę na dyżurze i czekam bardziej na ewentualną akcję niż pracuję.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
To ja mam chyba najtaniej.24 h na dobę,365 dni w roku,za jedyne 30 złociszy Trzeba to uczcićLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Misiekk - pająk, czy rybak ?Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Originally posted by slavoy
I właśnie dlatego po wypłacie daję zarobić kablówce. Na pohybel TP SA!Last edited by zythum; 2002-01-14, 12:42.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Forruum, zbiuurrkaa ! Do bicia rekorduuu, biegieeem, marsz !Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Nie pamiętasz, bo nie mogłeś, byłeś wtedy małym chłopcem
Originally posted by Maja
he he, chyba "z biurka", sądząc po "u"
Nie matura, lecz chęć szczera, zrobi z Ciebie oficeraNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
Comment